w gardle Ci nie stanela?Zamieszczone przez bonk
![]()
Donald Tusk
Lech Kaczyński
w gardle Ci nie stanela?Zamieszczone przez bonk
![]()
Ciesz się, niedługo kaczki mogą być gatunkiem prawnie chronionym.Zamieszczone przez bonk
Jestem tylko ciekaw, jak Kaczyński podziękuje Lepperowi i Rydzykowi za poparcie.
350D | Canon 18-55/3.5-5.6 II | Canon 50 1.8 II | Canon 70-200/4L | Lowepro Nova 4 AW | reszta w planach...
Nie wymawiaj imienia Ojca Dyrektora Rydzyka na daremnie.Rydzykowi za poparcie.
perian ty grzeszniku.![]()
a na onecie juz Tuska nie lubia
...
W drugiej turze wyborów prezydenckich Kaczyński wśród polskich obywateli mieszkających w U.Ass.A. zyskał 70% poparcia... nic dodać, nic ująć...
nie stanela.Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
martwa byla to co miala stawac :P
...
Bo obrażasz wszystkich, całe polskie społeczeństwo. Nie wszyscy glosowali na kaczora. Glosowalem na Tuska i teraz jestem niezadowolony z wyników tak jak i Ty ale to nie jest powód aby każdego na ulicy nazywać zacofanym polaczkiem i ciemnotą!Zamieszczone przez snowboarder
Niestety temat największej polskiej mafii (czyt. ojciec Rydzyk) ma sie bardzo dobrze a dodatko po tych wyborach będzie jeszcze lepiej :-(Zamieszczone przez snowboarder
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Panowie, a czy ktoś może mi wytłumaczyć, czym (poza wzrostem) się ci kandydaci różnili?
Przecież ostatnio PO oskrażała PiS o to, że ten chce zbytnio obniżyć podatki!
Z tego wyboru widzę jedną korzyść: szanse na ratyfikację w Polsce kolejnego potworka pn. konstytucja europejska są dużo mniejsze.
Normalka, to samo przed parlamentarnymi i przed I turą. Można też zauważyć, że niektóre ugrupowania regularnie dostają w sondarzach więcej lub mniej np. w celu tworzenia wrażenia marnowania głosu.Zamieszczone przez Jurek Plieth