Duzo ludzi sie zawiedzie na Kaczynskich. Ci ktorzy na nich glosowali reprezentuja zbyt wiele roznych srodowisk. Niestety nie da sie zadowolic wszystkich na raz...
Donald Tusk
Lech Kaczyński
Duzo ludzi sie zawiedzie na Kaczynskich. Ci ktorzy na nich glosowali reprezentuja zbyt wiele roznych srodowisk. Niestety nie da sie zadowolic wszystkich na raz...
...
Ja wiem... Lepper i Radio Maryja. Zdjecia z wyborow to potwierdzaja. Mlodsze pokolenie z ochota klikalo w roznych internetowych ankietkach i sondazach, ale d* do lokali juz pewnie zabraklo im ochoty ruszyc.Zamieszczone przez Diodak
Zdaje sie Vitez, że masz rację (niestety) z tym ruszaniem du** i z samą świadomością. Na Rydzyka i Leppera szkoda klawiatury. Wygrałby Tusk gdyby niektórzy trochę bardziej myśleli.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Co do sondazy. Mam wrazenie ze zwlaszcza tym niezle doprawili.
No bo skoro wygrywa to po co ma isc... No i wielu nie poszlo...
Teraz zobaczymy co to sie bedzie dzialo przez 4 lata... Moze nie zrobia syfu totalnego.
...
to jest jej głupota i brak myślenia z powodu wieku ze nie poskładała karty...Zamieszczone przez SenK
Teraz jest tak, że wybieraliśmy pomiędzy człowiekie Rydzyka i człowiekiem Opus Dei, trzymając się logiki poprzednich postów. Myslę, że wygrała opcja bardzie populistyczna i ekstremalana. Ale nie ma co się martwić na zapas. Czym większe nadzieje przedwyborcze, tym większe rozczarowanie później. Dziwi jedynie, że elektorat kolejny raz dał się zmanipulować. "Lajfisbrutal and wery zasadzkas" - teraz zacznie się konsumpcja władzy i szydło wyjdzie z worka. Oby rozdźwięk między obiecankami a prawdziwymi zamiarami nie był zbyt wielki.
Chyba odwrotnie... ja miałbym raczej nadzieję, że wszystkie populistyczne wyborcze obietnice Pissu (do zrealizowania za pieniądze podatników) zostaną jak najszybciej zapomniane.Zamieszczone przez kocis
Wracaj do KRAJU!!! Teraz mamy więcej do zrobienia ! Nie jest źle, choć nie wygrał Człowiek pro-rynkowy, cieszę się że nie wygrał Lepper, a Stan Tyminski miał kilka setnych !!! poparcia!!! Więc widać, że nam się społeczeństwo edukuje !!! Wracaj więc - zarób kasę i inwestuj nad Wisłą !!!!Zamieszczone przez snowboarder
![]()
Masz racje - nie przyjezdzaj juz nigdy do Polski, podrzyj i spusc w kiblu polski paszport (jesli masz)... i nie przynos wiecej temu krajowi wstydu, nazywajac siebie Polakiem. Rzygac mi sie chce, jak slucham czy czytam takich "polaczkow", ktory pluja na ojczyzne tylko dlatego, ze byle ciec zostal prezydentem.Zamieszczone przez snowboarder
Siedz sobie w tym U.Ass.A., to odpowiednie miejsce dla takich "rednecks like you". A ja przeczekam 5 lat i ponownie pojde na wybory z nadzieja, ze tym razem spoleczenstwo wyciagnie wnioski i wybierze prezydentem kogos, kto zasluguje na ten urzad.
Jak ta biedna Polska to przeżyje?Zamieszczone przez snowboarder
Snowboarder, nie rób nam tego, przyjeżdżaj. Już wszystkie ptaszki u nas umyły piórka, bo rozeszła się plotka, że będziesz je focił, a tu taka przykrość
![]()