Kto wybieral?
ODPOWIEDZ ! : http://wiadomosci.onet.pl/3096,21,0,pokaz.html :/
Donald Tusk
Lech Kaczyński
Kto wybieral?
ODPOWIEDZ ! : http://wiadomosci.onet.pl/3096,21,0,pokaz.html :/
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
patrze na sąde na onet.pl "Czy jesteś zadowolony z sondażowych wyników wyborów prezydenckich?" ... 70% jest na NIE wiec kurna kto, kto sie pytam??
Kto wybierał:
Może Partia Mocherowych Beretów Ojca Rydzyka.![]()
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
U nas wygrał właściwy...a w telewizorze d... kurcze...
ale demokracja jest i będzie, nie ma co się na Obywateli obrażać... Choć zły jestem !
M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
580EXII
055XPROB | 488rc2
tak to jest jak trzeba wybierać pomiędzy, staniem w gównie po pas, czy po szyje, teraz będziemy stać w g. po pas - nie będe marudzić. nie jest istotne czy wybrały go mocherowe berety, rolnicy, intelektualiści,młodzi fotgrafowie czy prostytutki - wybrała większość.
pozdrawiam
hehe większosc wybrała kaczke faszerowaną lepperem z rydzykami![]()
![]()
Zamieszczone przez ripek
Z innej beczki..
Na tym zdjęciu widać na kogo głosowała.. Jak to sie ma do publicznemu wystawianiu tego typu fotografii??
... siąść i płakać. Wynik wyborów to dla mnie totalne nieporozumienie. Nie wiem co to się stało w ciągu tego tygodnia czy dwóch kiedy sytuacja była odwrotna. Widać przyjdzie nam się jeszcze męczyć 5 lat... a potem Tusk znowu wystartuje i wygra... a narazie czuję się porażkowo :-|.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm