Nie radzę sobie z html'em i z aparatem też![]()
Nic ładnego mi nie wychodzi, ale zobaczcie sami.
http://republika.pl/dorn/index.html
Myślę, że się czegoś od Was nauczę![]()
Nie radzę sobie z html'em i z aparatem też![]()
Nic ładnego mi nie wychodzi, ale zobaczcie sami.
http://republika.pl/dorn/index.html
Myślę, że się czegoś od Was nauczę![]()
40D | 17-40/4L | 70-200/4L | 50/1.8 | 420EX | ... I z tego wychodzi: www.kolec.cba.pl
---------------------
Post ten wyraza opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on byc wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany pogladów, bez podawania przyczyny.
Agnieszka i Ola - nie działa tryb powiększania zdjęć.Zamieszczone przez Dorn
Całkiem ładne ramki można zrobić w czystym HTML bez doklejania obrazków po bokach. Poczytaj trochę o CSS. No i JS blokujący prawoklik - nie łudź się, porządna przeglądarka takie "zabezpieczenie" olewa sikiem prostym ;-)
Coś tam zmieniłem. Wydaje mi się, że będzie działąć.Zamieszczone przez Jurek Plieth
PS.
A zdjęcia? Co ze zdjęciami?
Poza tym,że wogóle nie "artystyczne" tylko rodzinne.
40D | 17-40/4L | 70-200/4L | 50/1.8 | 420EX | ... I z tego wychodzi: www.kolec.cba.pl
---------------------
Post ten wyraza opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on byc wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu.
Ponieważ mam (na razie) darmowe konto - tylko 9MBzmieniłem zdjęcia.
Z ostatniej wizyty we Frankfurcie.
Miał być śnieg
PS.
Czy ktoś może polecić jakiś nie drogie miejsca na www - z większą pojemnością niż 9-10MB?
---------------------
Fajne! Ja byłem jakiś czas temu, ale niespecjalnie znalazłem pomysł na te wszystkie wieże, do tego byłem za dnia - Tobie się udało znacznie lepiejNo a nocne w ogóle super. Kiedy następnym razem się wybiorę na samoloty, to spróbuję się przechować przez dwa dni, bo widzę, że warto ;-)
Chciałem wejść na stronę ale pojawił się komunikat,że limit wejść przekroczony
szkoda...
To wina tego pieprz... darmowego serweraZamieszczone przez mruczek
![]()
Tam jest jakiś godzinowy limit chyba.
Mimo wszystko zapraszam ponownie za jakiś czas
Muflon, na prawdę warto.
Wygląd Weihnachtsmarkt'u powala na kolana. Niestety nie miałem statywu i zdjęcia są z ręki (większość jednak nie wyszła tak jak chciałem) - wyjazd służbowy i nie mogłem zbyt wiele zabrać ze sobą do samolotu.
Ale warto nawet zobaczyć.
---------------------
Witaj Dorn (nazwisko ostatnio popularne u nas ! - tata za samolot płacił) żart
a zdjęcia niezłe, lubie i robię nocne - wyszły Ci trochę pocztówkowo, ale podobają się.
Nie byłem dotąd w FaM - ładnie!
Soooro miejsca za DARMO # 225 MB miejsca (100 MB na stronę, 125 MB na skrzynki). A doklejaja reklamy w formie tekstu bardzo mala czcionka. Ale jak na darmowe hostowanie to moim zdaniem spoko.
Co najwazniejsze nieograniczony transfer miesięczny!
podpis...