Dobry temat, o dinozaurach które burzą się bo wiedzą jaki los spotyka dinozaury. Z cały szacunkiem dla fotografów, fotoreporterów itp, ale technika idzie do przodu fabryki samochodów zwalniaja ludzi bo robot zrobi za nich to szybciej i lepiej. Gazety zwolnią fotoreportera bo to nie Irak gdzie trzeba mieć jaja żeby robić zdjęcia tylko Polska, tu nie potrzeba dużo odwagi żeby pstryknąć pare fotek podczas szturmu na KDT, a jakość taka sama a jak mówi slogan "to po co przepłacać". Tak już jest, że Ci co teraz płaczą byli kiedyś tymi co wygryzali innych a teraz ich wygryźli i tak samo będzie z tymi co teraz biorą po 4 zł za fote, że wygryzą ich Ci z komórkami co wezmą za to 50 gr. Zbyt duże ciśnienie ludzie mają żeby zaistnieć, i sie cenią nisko, a stara gwardia znowu sie przecenia. I tak nigdy nie będzie porozumienia w tej sprawie. Tak to bywa jak na zajawce sie chce zarabiać. Na koniec powiem tylko, że nie będę foto na ślubach, ale jak dobry ziomek bedzie chcial foty ze swojego slubu, a ja bede czul sie na silach to mu je zrobie za free i nie obchodzi mnie to, ze pro foto psuje rynek itp itd bo to juz z ich strony dno takie placze i mam radosc jesli sie mu spodobaja. Jak zrobie foto jak zuberek psika gazem po oczach chlopu z kdt to nie wrzuce na kontak tvn24 i nie bede sie z tym nigdzie pchal poza moja stronka jakas, a jak ktos to zobaczy i bedzie chcial to niech umieszcza za darmo tylko niech podpisze ze to moje i tez mnie nie interesi, ze psuje fotoreporterowi pensje. Foto jest i bedzie hobby a nie pracą i tak bedzie zdrowo