Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Opakowanie do wysyłki zdjęć

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie Opakowanie do wysyłki zdjęć

Mam do wysłania kilka sztuk dużych (40x60 cm) odbitek podklejonych na piance - ktoś ma pomysł gdzie można kupić jakieś sensowne opakowanie kartonowe w którym można by to wysłać ? Np. coś takiego w czym duże odbitki oddaje Profilab...
    Odbitki to prezent, nie chcę wysyłać w kartonie po makaronie (zrymowało się ;-) )
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Coś już napisał Awatar overseer
    Miasto
    Dublin, Irlandia

Domyślnie

troche weny tworczej ja bym to wyslal firma kurierska z zastrzezeniem o "delikatnej zawartosci".
    Opakoawanie - docieta tektura, twarda z dwoch stron oraz dociety rowniez na wymiar cienki lekki styropian.
    Pracowalem kilka lat w fotolabie na duzych odbitkach wiec wiem jak wysylac pozdrawiam
    Canon 40D+grip, Canon 24-70 f/2.8 L, Canon 70-200 f/2.8 L IS, Canon 100mm f/2,8 L IS Macro, Falcon 8mm Fish-eye, Canon 580EXII, Manfrotto 055XPROB + głowica 488RC2 + Tamrac Expedition 6

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Myslales o sklejce w odpowiednych rozmiarach? Zrobilbym nalesnika i obwiazal/okleil na maksa. Skoro na piance to chyba najlepsze rozwiazanie. Zwyczejne zdjecia poslalbym tuba.

No ale to zalezy jeszcze czym posylasz.

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

sklejka z dwóch stron i "kołki rozporowe" pomiędzy, aby przy zgnieceniu przesyłki sklejki nie zmiażdżyły zdjęcia.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Zablokowany
    Miasto
    Przeworsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Mam do wysłania kilka sztuk dużych (40x60 cm) odbitek podklejonych na piance - ktoś ma pomysł gdzie można kupić jakieś sensowne opakowanie kartonowe w którym można by to wysłać ? Np. coś takiego w czym duże odbitki oddaje Profilab...
    Odbitki to prezent, nie chcę wysyłać w kartonie po makaronie (zrymowało się ;-) )
    Drugim razem zamów fotki w internetowym labie a adres wskaż do znajomych- i po problemie

Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rekin Zobacz posta
    Drugim razem zamów fotki w internetowym labie a adres wskaż do znajomych- i po problemie
    Dzięki, ale pewne rzeczy wolę robić sam (jak na przykład podklejenie) i naocznie sprawdzić jak zostały zrobione odbitki....
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Zawsze brałem kartony z pobliskiego sklepu, oni to wyrzucają a przy odrobinie szczęścia możesz dobrać rozmiar. Mają również styropian (taki w kulkach) albo folie bąbelkową, a na opakowaniu pisałem "Szkło" - jakoś dochodziło a były to zdjęcia w szklanej antyramie.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Mam do wysłania kilka sztuk dużych (40x60 cm) odbitek podklejonych na piance - ktoś ma pomysł gdzie można kupić jakieś sensowne opakowanie kartonowe w którym można by to wysłać ?
    A może "tuba rysunkowa" ? Allegro, google.

Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A może "tuba rysunkowa" ? Allegro, google.
    Podklejone na piance więc nie da się zwinąć. Dzięki wszystkim, posklejałem karton z kawałków, owinąłem w taką piankę co się pod panele kładzie i w poniedziałek jadą do adresata.
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów