Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 53

Wątek: Portfolio - pytanie odnosnie etyki

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Chyba za mało czerwonego w moim podpisie i za mała czcionka :P
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Rekin chyba bawił się znowu gazem i dał sobie serią po oczach....

Zablokowany
    Miasto
    Przeworsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Chyba za mało czerwonego w moim podpisie i za mała czcionka :P
    Lensbaby 3G też mam więc nie ma co się wywyższać nad pozostałych

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Selena Zobacz posta

I to wszystko napisałeś osobie prowadzącej warsztaty

ripek "awansowałeś" na początkującego :wink:
    z calym szacunkiem dla ripka i jego pracy, warsztaty moze zorganizowac kazdy, wiec to akurat zaden wyznacznik na to nie potrzeba miec ukonczonego ASP czy łodzkiej filmowki.. niestety.

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    z calym szacunkiem dla ripka i jego pracy, warsztaty moze zorganizowac kazdy, wiec to akurat zaden wyznacznik na to nie potrzeba miec ukonczonego ASP czy łodzkiej filmowki.. niestety.
    Wiesz, widzialem kiedys prace tych z dyplomem i zgodzisz sie chyba ze kija ma dwa konce..?

Z drugiej jednak strony jestem pelen podziwu dla niektorych ofert na "rynku warsztatow".
    Dla przykladu oferta Sergiusza.

Za calym szacunkie dla jego osoby - nie znajduje tak na forum jak i na jego stronie niczego co nakloniloby mnie do wziecia udzialu w jego warsztatach - mam na mysli tu portfolio.
    Caly czas jednak mysle czy czegos nie przeoczylem, jakiegos autorskiego watku, galeri, portfolia wyzej wymienionego.

Tym samy gro ludzi decyduje sie na warsztaty u niego i sobie chwali - cos w tym musi byc..

Wybacz Sergiusz ze tak tutaj - uwazam ze skoro kierujesz swoja oferte publicznie tutaj na forum to i chyba nic w tym zlego zeby o niej publicznie porozmawiac. Caly czas chcialbym sie przekonac do warsztatow u Ciebie.
    Jakos jednak nie moge.

Nie ma w tym momencie znaczenia czy i iloma dyplomami podpierasz swoja wiarygodnosc - tak Ty jak i ktokolwiek inny organizujacy warsztaty.

Dla mnie osobiscie liczy sie doswiadczenie - czyli wlasnie portfolio i umiejetnosc/chec dzielenia sie wiedza.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

No to mamy podobne odczucia, ale z tego co zrozumialem, wykladowcami sa inne osoby... bo jesli nie, to jakas kpina

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

No to mamy podobne odczucia, ale z tego co zrozumialem, wykladowcami sa inne osoby... bo jesli nie, to jakas kpina
    Nie wiem, nie mam pojecia czy zawsze tak jest.
    Jesli jednak nie jest to do konca jasne to tym gorzej dla oferty

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

No dobra, ale wrocmy moze do tematu wątku, o warsztatach Sergiusza mozna pogadac w jego watku

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

No dobra, ale wrocmy moze do tematu wątku, o warsztatach Sergiusza mozna pogadac w jego watku
    Osobiscie uwazam ze ladowanie zdjec z Warsztatow do portfolio komercyjnego to obciach.
    Pomijam juz ze wszyscy "warsztatowicze" moga miec podobne zdjecia (modele i miejsce), lub okaze sie ze 6 osob robilo ten sam "slub".

Portfolio prywatne, blog - jasna sprawa, ale rowniez tylko wtedy kiedy jest o tym jasno napisane - ze zdjecie pochodzi z Warsztatow.

To chyba fajnie oddzielic warsztatowe o tych pozniejszych - juz wlasnych zdjec.
    Pokazac swoj rozwoj i kolejne osiagniecia.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Pytanie tylko, czy laik ogladajace te zdjecia bedzie w stanie wykorzystac informacje o tym ze fotki sa z warsztatow.. w sumie dla osob nie zorientowanych to jeszcze bardziej podnosi atrakcyjnosci fotografa, w koncu uczestniczy w jakichs warsztatach!

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów