Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: 300D+50mm 1,8

Mieszany widok

Coś już napisał

Smile 300D+50mm 1,8

witam

mogę prosić o przykładowe fotki 300D i 50mm
    noszę się z zamiarem zakupu i canona 50mm i chciał bym zerknąć jak wychodzą z nich fotki czy się opłaca ?? za 400zł

czeredrecki@wp.pl

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czeredrecki
    witam

mogę prosić o przykładowe fotki 300D i 50mm
    noszę się z zamiarem zakupu i canona 50mm i chciał bym zerknąć jak wychodzą z nich fotki czy się opłaca ?? za 400zł

czeredrecki@wp.pl
    Jeżeli chodzi o cenę to można kupić taniej np. tutaj: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67882488
    Natomiast co do jakości zdjęć to możesz być pewien, że w tych pieniądzach nie kupisz lepszego obiektywu. Jest b. dobry - nie czekaj na zdjęcia tylko kupuj, zresztą na Allegro jest kilka ofert tych szkieł. Jeżeli wątpisz to na forum było bardzo dużo wypowiedzi na jego temat wpisz w przeglądarkę i ...
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Coś już napisał

Smile 50mm

Cytat Zamieszczone przez Robson01
    Jeżeli chodzi o cenę to można kupić taniej np. tutaj: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67882488
    Natomiast co do jakości zdjęć to możesz być pewien, że w tych pieniądzach nie kupisz lepszego obiektywu. Jest b. dobry - nie czekaj na zdjęcia tylko kupuj, zresztą na Allegro jest kilka ofert tych szkieł. Jeżeli wątpisz to na forum było bardzo dużo wypowiedzi na jego temat wpisz w przeglądarkę i ...

cena 350 czy 399 nie wielka różnica tylko po co mam zakupić i ma leżeć ... bo się nie spodobają fotki ... i chciałem jakieś fotki olukać przed zakupem ... szukałem w opcji "szukaj " ale nie ma fotek ...

Dopiero zaczyna Awatar k.y.h
    pozdrawiam

Coś już napisał

Thumbs up 50mm

Cytat Zamieszczone przez k.y.h

dzięki od rana szukam

Uprawnienia umieszczania postów