U mnie to samo. Też nie działa PM może to kwestia wersji tapatalk. Ważne że są się forum oglądać
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
U mnie to samo. Też nie działa PM może to kwestia wersji tapatalk. Ważne że są się forum oglądać
U mnie wszystko działa...
Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
Mi znowu przestało coś działać... Cały czas mam monit "processing" i biały ekran. Próbowałem chyba wszystkiego. Wyczyściłem dane aplikacji, przeinstalowałem i nic...
To samo mam od wczoraj. Inne forum działa bez problemu.
7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|
Również potwierdzam, ze coś się rypło chyba, bo od wczoraj nie umiem się zalogować przez TapaTalka, a wchodząc z telefonu, przez zwykłą przeglądarkę nie wyświetla komunikatu o zainstalowanej wtyczce.
Czy ktoś z 'zarządu' może dać znać? Czy coś się sypnęło, czy po prostu wyłączono wtyczkę bo spadła liczba wyświetlanych reklam?
sprzętu kupa... a chęci coraz mniej....![]()
tzn jak wchodzę przez www z telefonu to wyświetla mi monit o taptalk, ale tam lipa tak jak pisałem...
Dzięki Panowie, za info myślałem, że to tylko u mnie tak się dzieje...
Czekam z niecierpliwością na rozwiązanie![]()
Nie mam telefonu zgodnego z TapaTalk, ale mam pytanie. Zapewne gdzieś w tym sofcie podaje się adres www do forum. Czy macie tam wpisane www.canon-board.info, czy canon-board.info? Jeżeli bez "www", spróbujcie to zmienić.
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 24-05-2011 o 12:01
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
No właśnie chyba Kolaj ma rację, jak wchodziłem przez skrót z pulpitu to nie chciało działać, ale jak odpaliłem TapaTalk'a i ponownie wyszukałem forum poprzez 'search' to zadziałało.
Sent from my HTC Hero using Tapatalk
sprzętu kupa... a chęci coraz mniej....![]()
Więc tak ogólnie nie ma możliwości wpisania adresu są dwie możliwości. Przeglądając www wyskakuje monit o tapatalk, druga w programie jest opcja search po wpisaniu słowa canon wyskakuje nasze forum które jest domyślnie z www. tak teraz sprawdziłem dzięki twojej sugestii i samo się naprawiło, chyba że ktoś coś robił. Ważne że działa. Pozdrawiam