I ja bardzo sie ciesze a pisalem w tej sprawie do Hazana juz jakis rok temu (niestety bez odpowiedzi) a jak samy wiemy sam sporo pisze sporo artykułów o nowych technologiach :-)
Sent from Desire
I ja bardzo sie ciesze a pisalem w tej sprawie do Hazana juz jakis rok temu (niestety bez odpowiedzi) a jak samy wiemy sam sporo pisze sporo artykułów o nowych technologiach :-)
Sent from Desire
Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.
Wielkie dzięki , tego mi brakowało.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|
No i w końcu nastał poranek radości, gdy wchodząc na forum przez telefon wyświetliło mi komunikat o wtyczce.
Szczerze wątpiłem, że uda się tego dokonać, nawet gdy Vitez dał się już przekonać, po początkowej niechęci. Ale widocznie zmiana właściciela spowodowała pozytywne zmiany.
Sent from my HTC Hero using Tapatalk
sprzętu kupa... a chęci coraz mniej....![]()
u mnie na iphone też*działa pięknie![]()
5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt
Nie mam telefonu, z którego dało by się sensownie korzystać z tej usługi, mimo wszystko, w przyszłości jak zmienię obecny model - na pewno będę korzystał z forum na telefonie.
Pomysł - super, gratki.
To wina leniwych userow![]()
Super sprawa, również dziękuje za możliwość przeglądania forum z poziomu tapatalk