Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 91

Wątek: TapaTalk

gomana
    Guest

Domyślnie

Gorąco zachęcam administratorów do zainstalowania wtyczki obsługującej Tapatalk
    (http://www.tapatalk.com/plugin.php). Zajmuje to 10 minut pracy i jest darmowe.
    Wiele znaczących for internetowych już to uczyniło.
    Bardzo, bardzo żałuję że nie mogę przeglądać mojego ulubionego forum w ten sposób.

Dla niewtajemniczonych artykuł:
    http://openmobile.pl/2010/04/tapatal...phone-symbian/

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Brak klienta Windows Mobile -> dla mnie kicha.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Początki nałogu Awatar UrGuR
    Miasto
    Wronki

Domyślnie

Bo windows mobile umiera aktualnie. Może wm7 coś zmieni, ale cudów bym się nie spodziewał. Póki co android sie chyba najszybciej rozwija, bo pompuje w niego hajs kilka sporych firm i oby tak dalej. Niedługo Sony rzuci telewizory z androidem, samsung wypuszcza galaxy pada stojącego na androidzie i mam nadzieje, że google skusi się na androida na komputery i może konsole (np. sony ps4 mogłoby być na androidzie skoro telewizory już obiecali). Oj, trochę offtop

No ja też byłbym szczęśliwy gdyby forum wskoczyło w tapatalka.
    https://www.flickr.com/photos/marcinmichalowskipl/
    C5DII + S24/1.4 Art + C50/1.8 STM + C85/1.8 + 24-105/4 L IS + T70-300 USD VC

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Windows mobile umiera wolniej niz symbian :P To ze symbian teraz powoooooli dogania WM, to nie znaczy ze WM umiera - tylko ze Symbian jest zacofany - a jednak klient symbiana jest...

Początki nałogu Awatar UrGuR
    Miasto
    Wronki

Domyślnie

Klientów symbiana jest sporo, bo są to klienci Nokii. Jeśli Nokia poszłaby w Androida, a myślę, że dobrze by im to zrobiło, to automatycznie symbian poszedłby w odstawkę. Inna sprawa, że procent świadomych klientów, którzy wiedzą co oferuje im dany system w połączeniu z danym smartphonem jest niewielka, więc nie robi im różnicy, czy mają zacofanego symbiana, czy w ogromnym stopniu konfigurowalnego i szybkiego androida. Grunt, żeby telefon miał ładną obudowę i fajne logo na klapce.
    https://www.flickr.com/photos/marcinmichalowskipl/
    C5DII + S24/1.4 Art + C50/1.8 STM + C85/1.8 + 24-105/4 L IS + T70-300 USD VC

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Brak klienta Windows Mobile -> dla mnie kicha.
    Klient do Windows Mobile już się pokazał - nazywa się RapidRead i działa na enginie TapaTalka.

Zupełnie nie rozumiem, na czym w mniemaniu admina polega ryzyko instalacji TapaTalka. Kopiuj-wklej 1 linijkę kodu oraz 1 folder przez FTP. Na forum, które prowadzę, uruchomiłem to w 10 minut włącznie z konfiguracją wszystkiego na serwisie TapaTalk. Dla użytkowników korzystających z forum przez www ten plugin zachowuje się, jakby nie istniał, więc nie ma opcji, że coś rozwali w działaniu forum.

A jeśli szanownemu adminowi zależy na wyświetlaniu reklam, to można dodać reklamy AdMob (z Googla), które wyświetlą się ludziom wchodzącym przez komórki i wcale mu pieniążków nie ubędzie.

Chcieć, to móc.
    Ostry
    40D + BG-E2N | C17-40L | C50 f1.4 | C55-250 | C 580 EX II
    Mieszkam w najpiękniejszym miejscu na Ziemi - tylko dlaczego tu tak mokro?
    Moje fotki

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Niestety, ale po za paroma postami reszta to off top, a powiem szczerze, że jak najbardziej byłbym zainteresowany przedmiotową opcją. Mam tel na androidzie i korzystam z tapatalka na kilku forach.

W każdym miejscu można przez komórkę zajrzeć na forum i pisać/czytać w bardzo wygodny sposób nasze forum. Jak już ktoś tu wspomniał w ten sposób oszczędzamy sporo transferu.

To nie jest jakaś nowość. Funkcjonalność przede wszystkim, choć widząc podejście tutaj niektórych osób (zapewne nie widzących nigdy na oczy Tapatalka) to to forum może za 10 lat taką funkcjonalność będzie posiadać.

Podobnie jak z edycją postów, choć nie chce rozdrapywać tutaj innej sprawy, aczkolwiek to jedyne forum na jakim piszę i czytam i nie ma możliwości edycji.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Et voila!

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Super! Wkońcu się doczekałem
    Canon-board to forum na którym siedzę najczęściej (w zasadzie jedyne na którym się ostatnio udzielam aktywnie - nie licząc dnb.pl), a że 3/4 dnia spędzam w pracy, w samochodzie poza domem więc dodanie obsługi Tapatalk to dla mnie cholerne udogodnienie
    Nie wiem komu mam być za to wdzięczny, w każdym bądź razie dzięki!

Ps. To jest mój pierwszy post napisany z tel. przy pomocy aplikacji Tapatalk. Piękna sprawa.
    Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Potwierdzam - działa i u mnie

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów