nie chciało mi się pisać EuropieZamieszczone przez sal
dokładnie w: Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Luxembourg, The Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, or the United Kingdom.
nie chciało mi się pisać EuropieZamieszczone przez sal
dokładnie w: Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Luxembourg, The Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, or the United Kingdom.
20Dset
maj łeb...
Witam!
Tytus: dokladnie jest tak jak mowisz ale ...
gratisowe karty pamieci tez sa dla w/w panstw a jednak dochodza do polski!
jednak z tymi zwrotami za zakup obiektywow itd. bym nie ryzykowal i poprosil "kogos" kto ma konto w w/w panstwie lub tam mieszka aby przelali pieniadze na jego konto. Wydaje mi sie ze moze byc problem z przelaniem pieniedzy do polski lub wyslaniem i realizacja czeku! A moze sie myle ...
Pozdrawiam all
1.Czy jest ktos kto z tej promocji korzystal ?
Tez mam taka ksiazeczke(aparat z niemiec)
2. Czy obiektyw musi byc kupiony w panstwie wymienionym na liscie, czy zakup moze byc dokonany w naszym kraju ?
3.Konkretnie jaki problem z kasa ?
ja korzystałemZamieszczone przez PASTOR
musisz być "rezydentem" w jednym z wymienionych krajów, tzn, mieć tam adres zamieszkania (do korespondencji) i rachunek w banku (na który idzie kasa, o ile nie jest to czek), narodowość nie jest sprawdzana
zakup musi być w jednym z krajów objętych promocją, bo wysyłasz rachunek ze sklepu...masz to wszystko w regulaminie...
EDIT
własnie przelano mi 200 euro na konto z tego tytułu, więc 20D wyszedł mnie 3550zł a EX430 710zł.![]()
Ostatnio edytowane przez Tytus ; 01-12-2005 o 21:34
20Dset
maj łeb...
No takPolska - co to za rynek dla Canona ... Pewnie bym wyskrobal troche grosza na 17-40L byla by zacheta - a tak znowu po gloiwe chodza zle mysli na temat tamrona...