Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Książeczka ze zniżkami?

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sal
    Nie wiem co to 'UE ZACH', ale mylisz się. Szwajcaria nie jest w UE, a promocja obowiązuje. Co oczywiście nie zmienia faktu, że w Polsce nie obowiązuje.
    nie chciało mi się pisać Europie

dokładnie w: Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Luxembourg, The Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, or the United Kingdom.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Witam!
    Tytus: dokladnie jest tak jak mowisz ale ...
    gratisowe karty pamieci tez sa dla w/w panstw a jednak dochodza do polski!
    jednak z tymi zwrotami za zakup obiektywow itd. bym nie ryzykowal i poprosil "kogos" kto ma konto w w/w panstwie lub tam mieszka aby przelali pieniadze na jego konto. Wydaje mi sie ze moze byc problem z przelaniem pieniedzy do polski lub wyslaniem i realizacja czeku! A moze sie myle ...
    Pozdrawiam all

PASTOR
    Guest

Domyślnie

1.Czy jest ktos kto z tej promocji korzystal ?
    Tez mam taka ksiazeczke(aparat z niemiec)
    2. Czy obiektyw musi byc kupiony w panstwie wymienionym na liscie, czy zakup moze byc dokonany w naszym kraju ?
    3.Konkretnie jaki problem z kasa ?

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PASTOR
    1.Czy jest ktos kto z tej promocji korzystal ?
    Tez mam taka ksiazeczke(aparat z niemiec)
    2. Czy obiektyw musi byc kupiony w panstwie wymienionym na liscie, czy zakup moze byc dokonany w naszym kraju ?
    3.Konkretnie jaki problem z kasa ?
    ja korzystałem

musisz być "rezydentem" w jednym z wymienionych krajów, tzn, mieć tam adres zamieszkania (do korespondencji) i rachunek w banku (na który idzie kasa, o ile nie jest to czek), narodowość nie jest sprawdzana
    zakup musi być w jednym z krajów objętych promocją, bo wysyłasz rachunek ze sklepu...masz to wszystko w regulaminie...

EDIT

własnie przelano mi 200 euro na konto z tego tytułu, więc 20D wyszedł mnie 3550zł a EX430 710zł.
    Ostatnio edytowane przez Tytus ; 01-12-2005 o 21:34

PASTOR
    Guest

Domyślnie

No tak Polska - co to za rynek dla Canona ... Pewnie bym wyskrobal troche grosza na 17-40L byla by zacheta - a tak znowu po gloiwe chodza zle mysli na temat tamrona...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów