Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Nowe plecaki KATA

Domyślnie Nowe plecaki KATA

Witam
    Czy ktoś posiada taki plecak ?
    Podobno to jest nowy plecak KATA zamiennik 3n1 tylko w uboższym wykonaniu
    http://www.allegro.pl/item934132062_...ny_nowosc.html
    dzwoniłem tam i podobno, ten plecak jest nowym wydaniem serii 3n1.
    Czy ten plecak jest praktyczny ? Bo wygląda dziwnie taki kosmiczny.
    Drugi model też jest interesujący nowe wydanie caselogic slrc 4
    http://www.allegro.pl/item934992786_...owosc_waw.html
    Czy ktoś posiada z w/w modeli ?
    Ten case jest dosyć ciekawym produktem.
    Ostatnio edytowane przez Normat ; 02-03-2010 o 13:29
    Canon EOS 350D + EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6
    Canon IXUS 860 IS

Coś już napisał
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

W zeszłym roku stałem przed wyborem plecaka typu sling i macałem kilka sztuk a o kilku przewertowałem sporo w necie. Ostatecznie wytypowałem 3 kandydatów: LowePro, Vanguard oraz Kata. Najlepsze wykonanie z tej trójki to zdecydowanie Kata, jest widoczna różnica i w jakości i w cenie oczywiście. Jednak zdyskwalifikowałem Kate za ramiona do noszenia, w porównaniu do lowepro ma węższe i mniej wygodne moim skromny zdaniem. Ostatecznie najbardziej mi przypasował lowepro i nie żałuje wyboru. Jest naprawdę wyjątkowo praktyczny i nie zamienię go już nigdy na klasyczny plecak. Polecam Ci iść do sklepu i pomacać, jeżeli masz taką możliwość. Zastanów się również na wielkością bo sprzęt, który masz w podpisie zapakujesz ale gdy zakupisz jeszcze kiedyś szkiełko to już może być problem. Optymalny jest rozmiar taki jak 3n1-20 bądź lowepro 200aw, wówczas będziesz miał w razie czego zapas na coś w przyszłości.
    Jeżeli chodzi o podany przez Ciebie model to niepokoi mnie zdanie:
    Bardzo podobna seria z tych plecaków to (3N1), która posiada bardziej zaawansowane funkcje oraz wyższej klasy materiały.
    Wygląda na to, że obniżyli cenę jak i jakość wykonania. Nie wiem czy w takim razie będzie warto. Ze swojej strony mogę Ci doradzić lowepro, będziesz naprawdę zadowolony i zostanie parę złoty w kieszeni.
    C 50D + C 50 1.8 + C 17-85 IS USM + LowePro SlingShot 200AW + tanie gadżety

Uprawnienia umieszczania postów