Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Sklep internetowy z filmami analogowymi

Dopiero zaczyna

Domyślnie

W czarno-białe mam ten plus że bywam osobiście, gdyż mam do stacjonarnego sklepu niedaleko. Ale zapewne to co jest w sklepie jest też wysyłane bezpośrednio pocztowo. Termin wywołania kliszy miałem dokładnie taki jak podano mi przy oddaniu kliszy-wykonanie też bardzo dobre. Nie miałem też problemu ze złym przechowywaniem kliszy w sklepie. Czarno białe leżą na półce bo nie są tak wrażliwe na to, zaś kolor z tego co widziałem był mi podany z lodówki (Portry wiem że są innych nie wypatrywałem). Sklep podchodzi dobrze do tego co robi i jest godny polecenia z tego co wiem z doświadczenia. Internetowo też pewnie nie zrobi problemu, myślę że wystarczy mail z zapytaniem ile im zajmie wysyłka.

Domyślnie Kupiłem w www.fotograf-sklep.pl i jestem bardzo zadowolony

Dziękuję wszystkim za informację. Koniec końcem kupiłem w sklepie http://www.fotograf-sklep.pl
    Polecam też innym ten sklep. Ja ze swojej strony na pewno będę u nich kupował dalej. Na stronie sklepu informacje o ważności filmu zgodna z otrzymanym towarem, błyskawiczna wysyłka, towar dobrze opakowany. Ale cenie sobie przede wszystkim świetny kontakt ze sklepem, który zawsze służy poradą.

Początki nałogu
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Ja wczoraj dostałem przesyłkę z czarno - białe. Wywołane dwie rolki czarno-białego slajdu FOMA R100. Nigdy z cyfry nie udało mi się uzyskać takiej jakości B&W.
    W czarno białe zakupy robię od kilku lat i bardzo sobie chwalę.

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

www.fotograf-sklep.pl - równiez Bardzo Polecam ten sklep, moj contax jest "karmiony" negatywami z tego sklepu juz od kilku miesiecy, zawsze wszystko w 100% zgodne z opisem itp.

Początki nałogu

Domyślnie

Korzystałem z fotonegatyw.com.pl i byłem zadowolony. Z ofertą można zapoznać się na www, ale to nic dziwnego, szybka obsługa, szybka wysyłka.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów