Strona 23 z 50 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 498

Wątek: Canon-Board.OnAssignment - ostatnia szansa!

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Nie wyrabiasz się merytorycznie a to z powodu braku doświadczenia. Nie wykorzystujesz w tematach aspektów pory roku czy pogody. Tematy są nieciekawe i wręcz wieje nudą. Dlatego jest marna frekwencja.
    Brak doświadczenia jest oczywisty, bo taką zabawę organizuję po raz pierwszy, a na czymś trzeba się nauczyć. Pory roku - napiszę, że ma być zimowa fota i będziemy czekać pół roku? Pogoda - może zdarzyć się, że nie będzie padać i przez miesiąc i co?

Chcesz wymyślać tematy? Mogę przekazać ci to stanowisko.

Domyślnie

Jestem za wydłużeniem czasu do dwóch tygodni

A co do tematów - jak dla mnie owszem nie są jakieś zatrważająco oryginalne, ale na pewno są ciekawe. I fajne zobaczyć na jak wiele sposobów można zinterpretować jedno hasło (i zorientować się że mało osób chwyta moją interpretacje:P).

A jeżeli Sergiusz ma aż tak fantastyczne tematy wykorzystujące "aspekty pory roku i pogody" to może micles na jedną rundą odda przewodnictwo i zobaczymy co z tego wynika? Tylko błagam ! Niech to się nie skończy na temacie z rodzaju "Przylaszczki kwitnące w pierwszych promieniach wiosennego słońca"...

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Brak doświadczenia jest oczywisty, bo taką zabawę organizuję po raz pierwszy, a na czymś trzeba się nauczyć. Pory roku - napiszę, że ma być zimowa fota i będziemy czekać pół roku? Pogoda - może zdarzyć się, że nie będzie padać i przez miesiąc i co?

Chcesz wymyślać tematy? Mogę przekazać ci to stanowisko.
    To oczywiste. Będzie się kurzyć!

Jeśli podasz dwanaście kolejnych tematów określając datę graniczną to pomimo tygodniowego terminu, który utrzymasz uczestnicy będą mieli trzy miechy czasu aby przygotować się i podejść odpowiednio do tematu. Potem to już wystarczy z miesiąca na miesiąc podawać kolejne cztery tematy. Też masz wakacje, sesje czy inne obowiązki a w ten sposób zachowasz ciągłość. Ja tam nie jestem zainteresowany stanowiskami bo i tak ostatnio mam mało czasu. Skoro się podjąłeś to ciągnij.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Dobra, w takim razie w najbliższą Niedzielę zarzucę wszystkimi tematami aż do końca tej edycji.

Domyślnie

micles, nie pokazałeś swoich zdjęć do tematu "dwa światy" zrobiłeś jakieś?
    5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Obrobię i wstawię jak znajdę chwilę czasu. Reversi jeszcze mi w 100% nie działają tak jak bym sobie tego życzył

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    W gazecie dostaje się nawet i kilkanaście tematów na dzień i jak nie ma ciekawej foty, to gromy lecą z nieba
    A czy w gazecie też dostaje się abstrakcyjne tematy, których nawet nie wiadomo, gdzie szukać? Czy raczej dostajesz konkretne zadanie typu: "idź na to spotkanie/imprezę/wypadek/whatever i zrób dobre zdjęcia które oddadzą klimat i/lub pokażą, co się tam po kolei działo"?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

"Idź na to spotkanie/imprezę/wypadek/whatever i zrób dobre zdjęcia które oddadzą klimat i/lub pokażą, co się tam po kolei działo" + takie, których nie będą miały inne gazety. (W skrócie na tym to polega )

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ok, a przedłużymy termin na "Na granicy" o tydzień?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cóż... Nie wiem

Strona 23 z 50 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów