Pokaż wyniki od 1 do 10 z 498

Wątek: Canon-Board.OnAssignment - ostatnia szansa!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Patrząc z boku, wydaje mi się, że lepiej zamiast wydłużać czas pomiędzy kolejnymi tematami, to dać dłuższy czas od ogłoszenia tematu do publikacji zdjęć (np. miesiąc bo dwa tygodnie to też mało), ale utrzymać tygodniowe tempo dawania nowych tematów, zdjęcia więc też będą co tydzień. Dzięki temu będzie i ciekawie i więcej czasu na zastanowienie nad tematem.

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michalab Zobacz posta
    Patrząc z boku, wydaje mi się, że lepiej zamiast wydłużać czas pomiędzy kolejnymi tematami, to dać dłuższy czas od ogłoszenia tematu do publikacji zdjęć (np. miesiąc bo dwa tygodnie to też mało), ale utrzymać tygodniowe tempo dawania nowych tematów, zdjęcia więc też będą co tydzień. Dzięki temu będzie i ciekawie i więcej czasu na zastanowienie nad tematem.
    No to jest lepsze rozwiązanie. Micles przygotuj 4tematy do weekendu
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    No to jest lepsze rozwiązanie. Micles przygotuj 4tematy do weekendu
    Kurde, teraz to ja się nie wyrobię

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Nie wyrabiasz się merytorycznie a to z powodu braku doświadczenia. Nie wykorzystujesz w tematach aspektów pory roku czy pogody. Tematy są nieciekawe i wręcz wieje nudą. Dlatego jest marna frekwencja.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Nie wyrabiasz się merytorycznie a to z powodu braku doświadczenia. Nie wykorzystujesz w tematach aspektów pory roku czy pogody. Tematy są nieciekawe i wręcz wieje nudą. Dlatego jest marna frekwencja.
    Brak doświadczenia jest oczywisty, bo taką zabawę organizuję po raz pierwszy, a na czymś trzeba się nauczyć. Pory roku - napiszę, że ma być zimowa fota i będziemy czekać pół roku? Pogoda - może zdarzyć się, że nie będzie padać i przez miesiąc i co?

Chcesz wymyślać tematy? Mogę przekazać ci to stanowisko.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Brak doświadczenia jest oczywisty, bo taką zabawę organizuję po raz pierwszy, a na czymś trzeba się nauczyć. Pory roku - napiszę, że ma być zimowa fota i będziemy czekać pół roku? Pogoda - może zdarzyć się, że nie będzie padać i przez miesiąc i co?

Chcesz wymyślać tematy? Mogę przekazać ci to stanowisko.
    To oczywiste. Będzie się kurzyć!

Jeśli podasz dwanaście kolejnych tematów określając datę graniczną to pomimo tygodniowego terminu, który utrzymasz uczestnicy będą mieli trzy miechy czasu aby przygotować się i podejść odpowiednio do tematu. Potem to już wystarczy z miesiąca na miesiąc podawać kolejne cztery tematy. Też masz wakacje, sesje czy inne obowiązki a w ten sposób zachowasz ciągłość. Ja tam nie jestem zainteresowany stanowiskami bo i tak ostatnio mam mało czasu. Skoro się podjąłeś to ciągnij.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uprawnienia umieszczania postów