Strona 6 z 50 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 498

Wątek: Canon-Board.OnAssignment - ostatnia szansa!

Zablokowany
    Miasto
    Przeworsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stdanielo Zobacz posta
    Może po prostu. by nie utrudniać na rozgrzewkę "pejzaż marcowy". Tylko ustalmy czas i zakres możliwej obróbki, ja osobiście ograniczyłbym do obróbkę do koloru lub BW.
    Po co ograniczenia. W fotografii? To niesprawiedliwe, bo gdy ktoś ma filtry połówkowe to ma przewagę. Zastanówmy się czy to ma być konkurs dokumentalny czy bardziej swobodny artystyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rekin Zobacz posta
    Po co ograniczenia. W fotografii? To niesprawiedliwe, bo gdy ktoś ma filtry połówkowe to ma przewagę. Zastanówmy się czy to ma być konkurs dokumentalny czy bardziej swobodny artystyczny.
    Myślę raczej o tym by było więcej fotografii niż PS, sami decydujcie mi wszystko jedno.

Zablokowany
    Miasto
    Przeworsk

Domyślnie

Myślę raczej o tym by było więcej fotografii niż PS, sami decydujcie mi wszystko jedno.
    Przecież np PS to nic innego jak cyfrowa ciemnia. Jak można tego zakazać.

Domyślnie

Przecież np PS to nic innego jak cyfrowa ciemnia. Jak można tego zakazać.
    nie dogadamy się chyba, uważam, tylko, że takie ograniczenie da szansę tym, którzy potrafią robić zdjęcia a nie są mistrzami PS. 20 lat siedziałem w prawdziwej ciemni i PS ma trochę więcej możliwości. Poza tym kolego, nie zabraniam tylko proponuje. Poza tym nie wszystkich stać na PS i trzeba dać równe szanse wszystkim.

Zablokowany
    Miasto
    Przeworsk

Domyślnie

Poza tym nie wszystkich stać na PS i trzeba dać równe szanse wszystkim.
    Są darmowe wersje 30 dniowe. Dzięki przyzwoleniu na Ps nauczysz się nowych rzeczy, a przecież o to chodzi w tej całej zabawie.
    Ponadto konkurencyjny program Corel Paintshop X2 można mieć za 250 złotych z allegro (albo taniej używany). Polecam Corela, bo sam go używam i jestem z niego zadowolony.

Domyślnie

niech zadecyduje większość, ja wypowiedziałem swoje zdanie tylko, wyrosłem na fotografii analogowej i chciałbym zobaczyć prawdziwy kunszt fotografów a nie dłubaninę w PS. PS osobiście znam naprawdę dobrze, pracuje na nim od wersji 4 od 96r. I chodzi mi tylko o ustalenie zasad, jeśli temat jest taki jak np. zaproponowany przeze mnie i ustalamy, że bez czy z PS to tego się trzymajmy. Może być potem temat fotomontaż miejski i tam PS do bólu. Szkoda, że póki co kończy się ta rozmowa na czczej gadaninie i nic z niej nie wynikło.

Zablokowany
    Miasto
    Przeworsk

Domyślnie

niech zadecyduje większość, ja wypowiedziałem swoje zdanie tylko, wyrosłem na fotografii analogowej i chciałbym zobaczyć prawdziwy kunszt fotografów a nie dłubaninę w PS. PS osobiście znam naprawdę dobrze, pracuje na nim od wersji 4 od 96r. I chodzi mi tylko o ustalenie zasad, jeśli temat jest taki jak np. zaproponowany przeze mnie i ustalamy, że bez czy z PS to tego się trzymajmy. Może być potem temat fotomontaż miejski i tam PS do bólu. Szkoda, że póki co kończy się ta rozmowa na czczej gadaninie i nic z niej nie wynikło.
    Nieznajomość cyfrowej ciemni w dzisiejszych czasach to poważne kalectwo. Zamiast ograniczać Ps- poucz się w wolnym czasie

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jak dla mnie znowu zbyt ogólnikowy i banalny temat.

Zablokowany
    Miasto
    Przeworsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Jak dla mnie znowu zbyt ogólnikowy i banalny temat.
    Ja mogę zaproponować temat: "Plecy na ulicy "

Domyślnie

Nieznajomość cyfrowej ciemni w dzisiejszych czasach to poważne kalectwo. Zamiast ograniczać Ps- poucz się w wolnym czasie
    Naucz się czytać ze zrozumieniem EOT

Chłopcy, ja się wypisuję, nie mam czasu na takie pierdoły

Strona 6 z 50 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów