Nie narzekaj Micles, oczywiście że byliśmy wszyscy świadomi tego, że mamy tydzień. Karą za nieprzysłanie zdjęć jest 0 punktów i tego też byliśmy świadomi. Ja wolę przysłać przemyślane zdjęcie niż jakiekolwiek, byle dotrzymać terminu.
Nie narzekaj Micles, oczywiście że byliśmy wszyscy świadomi tego, że mamy tydzień. Karą za nieprzysłanie zdjęć jest 0 punktów i tego też byliśmy świadomi. Ja wolę przysłać przemyślane zdjęcie niż jakiekolwiek, byle dotrzymać terminu.
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
No dobrze. To teraz zróbcie ładnie zdjęcie na najbliższą niedzielę (Na Granicy), a później co tydzień kolejne z listy i jakoś to będzie.
Wiesz co większość ludzi będzie robiła w tą niedzielę? Określanie terminu na środek Świąt to jakieś nieporozumienie albo drwina z potencjalnych uczestników.![]()
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Przecież na wykonanie aktualnego tematu są w sumie prawie 2 tygodnie, a niedziela to tylko deadline - myślę, że raczej nikt nie będzie czekał do ostatniej chwili z wykonaniem zdjęcia...![]()
Pozdrawiam, Zmaku.
Canon 40d + Tamron 28-75 f/2.8 i trochę innych gratów
trzeszcz6, gratuluję 1miejsca w 2etapie. Moim zdaniem bezkonkurencyjne zwycięstwo - fota się ewidentnie wybijała w tym temacie :-)
A co do:
"Muszą. Inaczej ktoś by odklepał wszystkie w tydzień i później miał z głowy i nici z konceptu regularnego focenia..."
to juz moim zdaniem trochę przesada...
Za Sergiuszem, czyli, że jak zdarzy mi się mega okazja do foty z tematu ale z innego tygodnia to co? Nie wciskać spustu i wrócić za tydzień, może się powtórzy?
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
pomijając fakt, że w tym konkursie przegrywam z kretesem, to jakby ktoś chciał jednak zobaczyć więcej zdjęć z tych streetów, to zapraszam na swojego bloga
airhead - przejrzałem twojego bloga i myślę, że gdybyś w obu assignmentach wystawił inne zdjęcia, to stałbyś teraz znacznie wyżej. Ostatnia seria to naprawdę dobry street.
Goomis - podpisuję sie w zasadzie pod całym postem.
I jak wypadła frekwencja? Kiedy będzie ankieta? pozdrawiam![]()
5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt
Ja wysłałem wiec na pewno 3 są.