Tamta sonda kończy się jutro o 9 dopiero, wiec następna bedzie pewnie wystawiona też jutro. A gdzie kolejny temat?
Tamta sonda kończy się jutro o 9 dopiero, wiec następna bedzie pewnie wystawiona też jutro. A gdzie kolejny temat?
Sorki, ale zasiedziałem się przy pisaniu projektu zaliczeniowego (Reversi w C, z różnymi ficzerkami)
Tegotygodniowy temat to :
"Na granicy"
Mail : on.assignment@o2.pl
Nazwa JPGa : onassignment03.jpg
Termin : do 28.03.2010r, 23:59
Link do obszerniejszego regulaminu, zasad wysyłania zgłoszeń na maila, ... : TU
Punktacja : TU
Zdjęcia mogą być zarówno reporterskie jak i pozowane.
Proszę zachować pełną zgodność z tematem.
Zakazuje się również wysyłania zdjęć zrobionych przed chwilą obecną (21.03.2010r, 23:59).
Ja też dałem zdjęcie - temat był fajny, można było dać coś mocnego, ja ze swojej foty teraz jestem niezbyt zadowolony no ale cóż... Może teraz będzie lepiej :-D
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Nie dostałem jeszcze czterech fot. Jeżeli zdążycie przed jutrzejszym pojawieniem się Tomasza1972, to może załapiecie się na sondę...
Punkty za pierwszego Assignmenta przyznam po zamknięciu sondy (czyli po 9:06).
Zdjęcia na sondę wysłane do Tomasza1972. Czekamy na wystawienie.
Tymczasem wyniki pierwszej tury :
(numerki przed nickami to numery zdjęć z sondy)
1. zmaku 3,5pkt
2. deffik 2pkt
3. trzeszcz6 6pkt
4. Goomis 20pkt
5. Krzysiek27 13pkt
6. airhead 3,5pkt
7. MatusP 13pkt
8. leCoq 8pkt
Gratuluję wygranej Goomisiowi. Krzysiek27, MatusP - zasłużone drugie miejsce egzekwo - niezłe pomysły!
A ile zdjec w koncu doszlo? Czekam na ta sonde, bo strasznie jestem ciekawy jak inni potraktowali ten temat. Czy bedzie oklepanie czy nieno zobaczymy, oby szybko
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Sorry nie zauwazylem, ze juz jestnie jest zle, myslalem ze beda same zdjecia architektury stary i nowy budynek, a jest roznie
super
![]()
Ostatnio edytowane przez trzeszcz6 ; 22-03-2010 o 14:31 Powód: Automerged Doublepost
5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt
a co to za 3,5pkt? to za to ex aequo?
No były chyba dwa ex aequo, to dałem średnią arytmetyczną punktów obu miejsc...
@Sergiusz - tak szybkie tempo sprawia że ciężko jest za każdym razem zrobić zdjęcie, a skoro efekty takie cienkie, to może pokaż swój pomysł na temat? Naprawdę chcę się uczyć![]()
A poza tym - mała dyskusja o zdjęciach z poprzedniego tematu chyba byłaby na miejscu - fajnie zobaczyć co inni sądzą i samemu wypowiedzieć się zarówno na temat swojego zdjęcia jak i prac innych.
A co do nowego tematu - w tym tygodniu zdążę na pewno!:]