Gdyby takie zdjęcie wymagało ode mnie jakiegoś nakładu pracy, czasu, czy myślenia, to chyba nie świadczyłoby o mnie zbyt dobrze, prawda?
Micles- uwikłałeś się w galimatias zasad regulaminu, który sam wymyśliłeś. Konkurs zamiast zachęcać, zniechęca. I dobrze. Prawdziwa fotografia jest dla twardzieli. Miesiąc w miesiąc, tydzień w tydzień,dzień w dzień. Niebawem i ta garstka zapaleńców wymięknie po przeczytaniu tematów. Pewnie zostaniesz sam. No prawie sam.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Cóż, liczyłem na bardziej rzetelne osoby. Pozgłaszały się w większości osoby nie mające dużego dorobku na CB. Dałem im szansę - zaufałem. Nie ogarnęli, więc ratuję ich zabawę, żeby tylko dobiegła końca i żebym mógł ogłosić drugą edycję do której wezmę osoby, które moim zdaniem ogarną.
Kłamię? Czy to jest jakiś problem zrobić zdjęcie? Wymyślić pomysł na fotę można w 15min w tramwaju, a zrobić w następne 5 nawet w domu, używając rzeczy ogólnodostępnych. Takie gadanie, że "nie wyrobiłem się" w !tydzień!, to nic innego jak tylko lenistwo albo niechęć do działania, inaczej sobie tego wytłumaczyć nie umiem. Z resztą na samym początku ostrzegałem, że wpisaniem się na listę zobowiązuje się zrobić tą jedną fotę tygodniowo. W sumie to mam jeszcze jedno wytłumaczenie - przerośnięte ambicje - wpadną na pomysł, którego wykonanie jest czasochłonne i jak przez 30min nie wyjdzie, to rezygnują.
Trudno, najwyżej będę miał kilku "wielbicieli" więcej w moim wątku...
Ale z drugiej strony to TYLKO zabawa, przecież nie ma co brać tego zbyt poważnie! Początkowe zasady były dobre, z tym że większość chce chyba wrzucać foty rodem z WPP![]()
Pozdrawiam, Zmaku.
Canon 40d + Tamron 28-75 f/2.8 i trochę innych gratów
Ja nie mówię, żeby foty były ultramegawyczesane. Zacznijmy od tego, żeby były w ogóle. Później można wymagać jakiejśtam jakości, pomysłu etc.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
!!!Łączenie kosmicznie mnogiego wpisu omg wtf bbq!!!
On Assignment 1 - Trzy kolory i on
1. zmaku 3,5pkt
2. deffik 2pkt
3. trzeszcz6 6pkt
4. Goomis 20pkt
5. Krzysiek27 13pkt
6. airhead 3,5pkt
7. MatusP 13pkt
8. leCoq 8pkt
On Assignment 2 - Dwa światy
1. MatusP 11pkt
2. Goomis 15pkt
3. trzeszcz6 20pkt
4. krzysiek27 8pkt
5. zmaku 4pkt
6. airhead 6pkt
On Assignment - ranking ogólny
1. Goomis 35pkt
2. trzeszcz6 26pkt
3. MatusP 24pkt
4. krzysiek27 21pkt
5. airhead 9,5pkt
6. leCoq 8pkt
7. zmaku 7,5pkt
8. deffik 2pkt
9. mate00sh 0pkt
10. Troyan 0pkt
Ostatnio edytowane przez micles ; 30-03-2010 o 12:23 Powód: Automerged Doublepost