To jak pozostali, a przede wszystkim micles, zgadzacie się na przedłużenie terminu tego assignmentu o tydzień? Kiepsko stoję z czasem w tym tygodniu.
To jak pozostali, a przede wszystkim micles, zgadzacie się na przedłużenie terminu tego assignmentu o tydzień? Kiepsko stoję z czasem w tym tygodniu.
Ja się zgadzam. Nie mam jeszcze absolutnie żadnego pomysłu na tegotygodniowy temat :/
A mi się wydaje, że takie przedłużanie trochę mija się z celem. Każdy z nas, zgłaszając akces do zabawy, wiedział jakie są zasady, ile czasu dane jest na realizację danego tematu i w swoim tygodniowym planie zajęciowym/pracowym/innym powinien postarać się wygospodarować nieco czasu na zdjęcie. Zabawa miała nieco ożywić forum, zaktywizować ludzi do fotografowania, a poprzez takie działania IMHO cała idea nieco się rozpływa...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Za dużo tego "nieco" a edycji brak![]()
Ostatnio edytowane przez zmaku ; 26-03-2010 o 22:47 Powód: Automerged Doublepost
Pozdrawiam, Zmaku.
Canon 40d + Tamron 28-75 f/2.8 i trochę innych gratów
Ok, czyli termin do dziś do północy? Zrobiłem coś, co prawda nie najlepsze, ale zawsze.
W sumie to nie zostało jednoznacznie określoneMój powyższy wywód to jedynie zdanie jednego z uczestników, bo przecież mamy demokrację podobno
![]()
Pozdrawiam, Zmaku.
Nie no w sumie to się z Tobą zgadzam, bo rzeczywiście idea tej zabawy była jasna. Ciekawe czy micles poda tematy już do końca, bo coś się nie odzywa. Nie wiem czy wysyłać zdjęcie?
Jak poda to poda, jak nie to będzie jedenSwoje zdjęcie wysłałem, w razie czego poczeka
![]()
Pozdrawiam, Zmaku.
ja się dziś nie wyrobiętrudno
chyba że zostanie przedłużone
![]()
5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt
Wydłużamy termin tematu "Na Granicy" o tydzień, bo wysłały tylko 2 osoby. Coś czuję, że zmuszanie was do wysiłku fotograficznego mi nie idzie
Zarzucam wszystkimi tematami :
3. (04.04) Na Granicy
4. (11.04) Matrycą równolegle do ziemi (+/- 20 stopni, ale im mniej odchylenia, tym lepiej)
5. (18.04) Speed - Niebezpieczna prędkość
6. (25.04) Pomyłka (tak, taki temat)
7. (02.05) Zwycięstwo (tak na zakończenie)