Pomysł jest. Z czasem gorzej. Ale mam nadzieję, że zdążę![]()
Pomysł jest. Z czasem gorzej. Ale mam nadzieję, że zdążę![]()
Niestety choroba i dzisiejsza pogoda pokrzyżowała mi plany. Miałem kilka pomysłów ale od wtorku leżę w łóżku i nie wyrobie się niestety ze zrobieniem zdjęcia. Mam nadzieje że uda mi się zrobić zdjęcie w następnym tygodniu, to pokażę poza ankietą.
Krzysiek27 to może wymyśl coś co możesz zrealizować w domu? pzdr![]()
5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt
Ja niestety i tym razem odpadam, nie dam rady nic zrobić a nie mam zamiaru wrzucać żadnej szuflady bo nie o to chodzi w tej zabawie. Obiecuję poprawę na przyszły tydzień.
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
Ja już swoje wysłałem, tak trochę na ostatnią chwilę, ale jestem zadowolony z efektupozdrawiam i czekam na sonde i oczywiście na zdjęcia reszty i temat na nasyępny tydzień
![]()
5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt
Ja mam pomysł już w miarę konkretny, ale nie dałem rady zrealizować.
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
W sumie nawet o tym nie myślałem, ale zrobiłem przed chwilą jedno zdjęcie. Niestety nie jest za bardzo na temat, ale nie dam rady wymyślić nic lepszego. I tak postaram się w tygodniu zrobić zdjęcie, na które miałem pomysł i wrzucić tutaj. Zaraz wysyłam. Ciekaw jestem kolejnego tematu, bo na razie są całkiem fajne![]()
Jak na razie dostałem foty od :
zmaku
trzeszcz6
MatusP
airhead
Brakuje sześciu. Macie jeszcze 4h.