No...?
No...?
Spoko, micles ma jeszcze 2 godziny. Ciekaw jestem następnego tematu
Sorki, ale dopiero wróciłem z Wawy. Już zaglądam na pocztę i mówię co i jak...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
+1. trzeszcz6
+2. leCoq
+3. deffik
+4. zmaku
+5. matusp
+6. krzysiek27
+7. airhead
-8. mate00sh
-9. Goomis
--10. DonBolano
Czekamy na goomisia i mate00sha. Drugi się zadeklarował, że się postara zdążyć, a do pierwszego dzwoniłem i też spróbuje się wyrobićDonBolano odpada, Troyan wchodzi za niego, ale ma automatycznie ostatnie miejsce w pierwszym assignmencie.
Ostatnio edytowane przez micles ; 15-03-2010 o 00:16 Powód: Automerged Doublepost
O to przynajmniej zdobędę jakiś punkt
Nie ma edycji.
Czyli dziś raczej nie będzie ankiety i nowego tematu?
Ostatnio edytowane przez Krzysiek27 ; 15-03-2010 o 00:20 Powód: Automerged Doublepost
Tak w sumie to :, ale już niech będzie, że termin jest do 24:00, jeżeli mamy spóźnialskich, którzy się zadeklarowali, że się spóźnią. Od razu napiszę, że kilka osób nie dostosowało się do szablonu maila, a konkretniej do formy prezentacji danych (numeracja) (czy to tak trudno postąpić wg instrukcji?). Jedna natomiast w ogóle nie zawarła nicka w treści maila (całe szczęście, że jest w temacie maila). Jedna osoba nie wycięła również do końca EXIFa, ciutkę informacji zostało.
Proszę jeszcze raz o zachowanie dokładności w czynnościach związanych z przysłaniem pracy, ułatwi mi to robotę...
Jeszcze pół godzinki czekamy.
Teraz jeszcze się was zapytam, czy pokazywać swoje zdjęcie na dany temat wraz z wystawieniem sondy, czy może po jej zakończeniu?
Ostatnio edytowane przez micles ; 15-03-2010 o 00:32 Powód: Automerged Doublepost
Wystaw równolegle z naszymi.
to tylko zabawa, a każdy się niecierpliwi, żeby zobaczyć pomysły innych![]()
Równocześnie - fajnie będzie od razu porównać. Kiedy nowy temat?
Równo o 0:00, wraz z upłynięciem terminu dla spóźnialskich...
Wybiła 0:00. Tegotygodniowy temat to :
"Dwa światy"
Mail : on.assignment@o2.pl
Nazwa JPGa : onassignment02.jpg
Termin : do 21.03.2010r, 23:59
Link do obszerniejszego regulaminu, zasad wysyłania zgłoszeń na maila, ... : TU
Punktacja : TU
Zdjęcia mogą być zarówno reporterskie jak i pozowane.
Proszę zachować pełną zgodność z tematem.
Zakazuje się również wysyłania zdjęć zrobionych przed chwilą obecną (14.03.2010r, 23:59).
Temat prostrzy niż ostatnio, pasuje do niego więcej rzeczy. Liczę więc na bardzo pomysłowe prace, albo trafne spostrzeżenia. Kadr najlepiej w standardowych proporcjach (2:3, 1:1), 800pix po dłuższym boku.
Ostatnio edytowane przez Czacha ; 15-03-2010 o 14:42
a sonda? będzie za chwilę, czy iść spać?