poczekaj jak się tymi napisami ktoś zacznie interesować....Zamieszczone przez JaW
poczekaj jak się tymi napisami ktoś zacznie interesować....Zamieszczone przez JaW
20Dset
maj łeb...
No przeciez napisałem o tym. Taki powod wydaje mi sie sensowny, inne powody sa z lekka niezrozumiałe dla mojego ptasiego mozdzku.Zamieszczone przez Tytus
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX
Dobra - to mam sobie też z samodou zdjac nazwe marki ? - szczególnie ze dres ktory podejmuje sie ukrasc aparat na pewno nie zna sie na tym jaka to marka i ile za to wezmie.Zamieszczone przez Tytus
Generalnie dla mnie troche smieszny watek - mozna tez np: nie wychodzic z aparatem na dwor![]()
Literki CANON DIGITAL bardzo kusza. nie trzeba sie znac na sprzęcie. Nie ma co prowokować, a nie chodzi tu tylko o dresy, także o inne gatunki złodzei.
ja WIEM CO TO ZA MARKA!!!!!!!!!!Dobra - to mam sobie też z samodou zdjac nazwe marki ? - szczególnie ze dres ktory podejmuje sie ukrasc aparat na pewno nie zna sie na tym jaka to marka i ile za to wezmie.
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
Dokladnie tak... ja po pierwsze ucze sie od bardziej doswiadczonych ode mnie - a wielu znajomych co cokolwiek lepiej, czesciej (albo i zawodowo) robia fotki szczerze radzi zakrywac marke, oklejac aparat itp.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Dodatkowo jestem ostroznym, rozsadnym czlowiekiem i robie co moge by zminimalizowac ryzyko utraty sprzetu. Tak jak kolega powyzej pisze - "CANON DIGITAL" bardzo kusi a nie tylko dresy w tym kraju kradna. (a dodatkowo - sporo 'szefow' dresow jest na tyle czajacych ze zobacza aparat + napis digital i od razu wiedza ze cyfrowka... a co to cyfrowka to juz dresom nie trzeba tlumaczyc).
Okazja czyni zlodzieja, napisy reklamujace typ aparatu kusza, itd, itp. Oklejenie znakow markowych, zmiana paska na niemarkowy - te zabiegi nie czynia sprzetowi zadnej krzywdy a zmniejszaja ponetnosc.
to jeszcze zalezy od tego gdzie sie mieszka!
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
O ile pamietam to zaklejaliscie napisy aby nie uchodzic za szpanerów... A teraz powod sie zmienił i jest nim ostroznosc. To ja mam pytanko: podczas plenerku, gdzie zaden dres nie podskoczy kilkunastu kanonierom jaki bedzie powod zaklejenia napisów?![]()
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX
Nikt nie mowil, że to antyszpan. Ja przynajmniej od początku myślałem o zabezpieczeniu przed lepkimi łapkami. Napisów osobiście nie zaklejam, czekam aż sie same wytrą
Przemek, nie gdzie sie mieszka, ale gdzie sie foci![]()
Hej , najpierw z powodu onanizmu sprzętowego się przechwalacie jaki kto ma sprzęt a potem boicie wyjść się z nim w plener???![]()
No nie ......... teraz to juz jestem w kropce![]()
Canon 10D