Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 79

Wątek: [ 300D ver. Black - zrob to sam ;) ]

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaW
    Czy aby troszkę nie przesadzacie? Jest pasek, ma napis - i co w tym dziwnego? Szpan to kwestia podejscia... Mam zamalowac wszystkie napisy na pasku, torbie, aparacie, obiektywach bo inaczej jestem szpaner? Mnie dokładnie wali co sobie jakis burok mysli. Nie dajmy sie zwariowac... Jedyny sens maskowania napisow to nie prowokowanie dresów, ale szpan?
    poczekaj jak się tymi napisami ktoś zacznie interesować....

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tytus
    No przeciez napisałem o tym. Taki powod wydaje mi sie sensowny, inne powody sa z lekka niezrozumiałe dla mojego ptasiego mozdzku.
    Pozdr - JaW
    Moja galeria Fotojaw
    Moje zdjęcia na plfoto
    Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX

Administrator Awatar hazan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tytus
    Cytat Zamieszczone przez JaW
    Czy aby troszkę nie przesadzacie? Jest pasek, ma napis - i co w tym dziwnego? Szpan to kwestia podejscia... Mam zamalowac wszystkie napisy na pasku, torbie, aparacie, obiektywach bo inaczej jestem szpaner? Mnie dokładnie wali co sobie jakis burok mysli. Nie dajmy sie zwariowac... Jedyny sens maskowania napisow to nie prowokowanie dresów, ale szpan?
    Dobra - to mam sobie też z samodou zdjac nazwe marki ? - szczególnie ze dres ktory podejmuje sie ukrasc aparat na pewno nie zna sie na tym jaka to marka i ile za to wezmie.

Generalnie dla mnie troche smieszny watek - mozna tez np: nie wychodzic z aparatem na dwor

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Literki CANON DIGITAL bardzo kusza. nie trzeba sie znac na sprzęcie. Nie ma co prowokować, a nie chodzi tu tylko o dresy, także o inne gatunki złodzei.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Dobra - to mam sobie też z samodou zdjac nazwe marki ? - szczególnie ze dres ktory podejmuje sie ukrasc aparat na pewno nie zna sie na tym jaka to marka i ile za to wezmie.
    ja WIEM CO TO ZA MARKA!!!!!!!!!!
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Literki CANON DIGITAL bardzo kusza. nie trzeba sie znac na sprzęcie. Nie ma co prowokować, a nie chodzi tu tylko o dresy, także o inne gatunki złodzei.
    Dokladnie tak... ja po pierwsze ucze sie od bardziej doswiadczonych ode mnie - a wielu znajomych co cokolwiek lepiej, czesciej (albo i zawodowo) robia fotki szczerze radzi zakrywac marke, oklejac aparat itp.
    Dodatkowo jestem ostroznym, rozsadnym czlowiekiem i robie co moge by zminimalizowac ryzyko utraty sprzetu. Tak jak kolega powyzej pisze - "CANON DIGITAL" bardzo kusi a nie tylko dresy w tym kraju kradna . (a dodatkowo - sporo 'szefow' dresow jest na tyle czajacych ze zobacza aparat + napis digital i od razu wiedza ze cyfrowka... a co to cyfrowka to juz dresom nie trzeba tlumaczyc).
    Okazja czyni zlodzieja, napisy reklamujace typ aparatu kusza, itd, itp. Oklejenie znakow markowych, zmiana paska na niemarkowy - te zabiegi nie czynia sprzetowi zadnej krzywdy a zmniejszaja ponetnosc.

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

to jeszcze zalezy od tego gdzie sie mieszka!
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

O ile pamietam to zaklejaliscie napisy aby nie uchodzic za szpanerów... A teraz powod sie zmienił i jest nim ostroznosc. To ja mam pytanko: podczas plenerku, gdzie zaden dres nie podskoczy kilkunastu kanonierom jaki bedzie powod zaklejenia napisów?
    Pozdr - JaW
    Moja galeria Fotojaw
    Moje zdjęcia na plfoto
    Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Nikt nie mowil, że to antyszpan. Ja przynajmniej od początku myślałem o zabezpieczeniu przed lepkimi łapkami. Napisów osobiście nie zaklejam, czekam aż sie same wytrą

Przemek, nie gdzie sie mieszka, ale gdzie sie foci
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Coś już napisał
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Hej , najpierw z powodu onanizmu sprzętowego się przechwalacie jaki kto ma sprzęt a potem boicie wyjść się z nim w plener???
    No nie ......... teraz to juz jestem w kropce
    Canon 10D

Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów