To mało powiedziane, rozumiem że chciałeś przestrzegać regulaminu i delikatnie to ujołeś!aszu, to po prostu perwersja, tak malowac aparat
To mało powiedziane, rozumiem że chciałeś przestrzegać regulaminu i delikatnie to ujołeś!aszu, to po prostu perwersja, tak malowac aparat
//mj
TA....( tu głęboko się zamyśliłem nad tymi co ustawiają kategorie stron)ja tylko tłumacze, czemu twój browser zatrzymał tą stronę.
//mj
Zamieszczone przez Aszu
Pogrubilem ci dlaczego...
nie papugować, bo tak to ja mam właśnie zrobione,Zamieszczone przez [DoMiNiQuE
bardzo praktyczna rzecz na wyjazdy do krajow trzeciego świata, nikt na aparat oczu nie kieruje, bo wygląda ochydnie, za to dużo lepiej się sprawuje, wszystkie zbędne szczeliny ma uszczelnione itp itd![]()
P.S.
mój pomysł podchwyciła m.in. Blondynka Podróżniczka z Radia ZET
także na okoliczność wyjazdów, tak więc nie jest to taki głupi pomysł...
P.S. 2
na dpreview ktoś pojazywał zdjęcia 300D pomalowanego na wściekle żółty kolor...beee
[ Dodano: 20 Lipiec 2004 ]
Websense to zło, miałem to w poprzedniej pracy...Zamieszczone przez Vitez
20Dset
maj łeb...
a ciekawe ile za takie malowanko krzykna? , i czy ktos sie juz u nas tym trudni, moze to niezly biznes!
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
Az sie zapytalem lakiernika mojego. Powiedzial ze max 100zl wraz z materialem. I to nie metoda garazowa a w komorze i wygrzewany do tego. Ale nie rozbiore aparatu za chiny. Z doswiadczenia wiem ze jak sie cos rozbiera i sklada to zawsze jakies srubki zostaja![]()
dSLR + coś tam...
chodilo mi bardzej o wyspecjalizowane zaklady, które to rozloza, pomaluja i zloza ponownie i nic im nie zostanie!
Nie wiem czy bym komus powierzy l moj aparat do takiego czegos. Potem by sie okazalo ze chlaplo im sie na lustro i klapaA jak bede chcial miec czarny to kupie 10D lub cos wyzszego. Na razie 300D mi wystarcza. W srebrnym kolorze
![]()
dSLR + coś tam...
to co zamieszczono na tamteaj stronie wygladalo na pro wykonanie!