Zdjęcia jakościowo ok. Kadrowo troszkę ciasne. Może bym nieco rozjaśnił 1. Ale miło się na nie patrzy. Pokaż jakieś szersze ujęcia.
Zdjęcia jakościowo ok. Kadrowo troszkę ciasne. Może bym nieco rozjaśnił 1. Ale miło się na nie patrzy. Pokaż jakieś szersze ujęcia.
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
Masz szkło 10-22 i mówisz, że z szerszymi gorzej?![]()
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
Tak jak juz wspomnialam... automatycznie wybieram inne choc zaczynam sie na tym lapac wiec bedzie dobrze![]()
Nie zgadzam się absolutnieKto objechał ją dookoła, przespacerował się chwilę pod wulkanem, "zgubi" się na chwilę w kolonialnych uliczkach np. La Orotava czy San Cristobal albo przejechał się do Punta del Teno pod robiącymi okrutne wrażenie urwiskami skalnymi ten o Teneryfie będzie miał zupeeełnie inne zdanie
(byle tylko nie siedzieć w hotelu
)
PS. właśnie wstawiam fokę z Loro![]()
konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
"Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin
Jakby to byly zdjecia z natury a nie z zoo, to bym dal szostke. W zoo robie takich zdjec setki i chowam gleboko. Kiedys moze sie przyda slon albo kondor do wklejenia do jakiejs prezentacji. Niemniej musze uznac, ze zdjecia sa w porzadku, na stocku by sie sprzedaly.
To nie zoo tylko wlasnorecznie odchowana natura z mojego ogrodka! Takie okazy rzadko trafiaja sie w naturalnej dziczy wiec ciezko byloby je ustrzelic! Niemniej dzieki za ocene![]()
dobre fotki, tez tam kiedys byłem
Tym razem znowu zwierzak mi najblizszy