Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: [bogula] Loro Park - Teneryfa. Pierwszy raz pod ocenę!

Uzależniony Awatar tryton
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Zdjęcia jakościowo ok. Kadrowo troszkę ciasne. Może bym nieco rozjaśnił 1. Ale miło się na nie patrzy. Pokaż jakieś szersze ujęcia.
    Tryton
    --------------------------------------------------------------
    5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS

bogula
    Guest

Domyślnie

Z szerszymi kadrami u mnie gorzej bo jakoś instynktownie wybieram ciasne. Wezmę to jednak pod uwagę żeby nie zapaść się w szufladę
    Kolejne strzały poniżej:

4.

5. To jeszcze shot z mojej nieśmiertelnej hybrydy więc ostrość "mniej niż więcej"

Uzależniony Awatar tryton
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Masz szkło 10-22 i mówisz, że z szerszymi gorzej?
    Tryton
    --------------------------------------------------------------
    5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS

bogula
    Guest

Domyślnie

Tak jak juz wspomnialam... automatycznie wybieram inne choc zaczynam sie na tym lapac wiec bedzie dobrze

Bywalec Awatar wizja
    Miasto
    poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bogula Zobacz posta
    Hehe... Teneryfa to brytyjska "Sodoma i Gomora" (kto byl - zrozumie), jednakze jest tam jedno calkiem przyjemne miejsce zwane Loro Park
    Nie zgadzam się absolutnie Kto objechał ją dookoła, przespacerował się chwilę pod wulkanem, "zgubi" się na chwilę w kolonialnych uliczkach np. La Orotava czy San Cristobal albo przejechał się do Punta del Teno pod robiącymi okrutne wrażenie urwiskami skalnymi ten o Teneryfie będzie miał zupeeełnie inne zdanie (byle tylko nie siedzieć w hotelu )

PS. właśnie wstawiam fokę z Loro
    konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
    "Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin

bogula
    Guest

Domyślnie

Po malej przerwie wracam z odrobina zwierzyny Moje suki - Mia & Thelma. Sugestie, spostrzezenia, uwagi - zapraszam!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Dopiero zaczyna Awatar foto-oko
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Jakby to byly zdjecia z natury a nie z zoo, to bym dal szostke. W zoo robie takich zdjec setki i chowam gleboko. Kiedys moze sie przyda slon albo kondor do wklejenia do jakiejs prezentacji. Niemniej musze uznac, ze zdjecia sa w porzadku, na stocku by sie sprzedaly.

bogula
    Guest

Domyślnie

To nie zoo tylko wlasnorecznie odchowana natura z mojego ogrodka! Takie okazy rzadko trafiaja sie w naturalnej dziczy wiec ciezko byloby je ustrzelic! Niemniej dzieki za ocene

doomino
    Guest

Domyślnie

dobre fotki, tez tam kiedys byłem

bogula
    Guest

Domyślnie Odp: [bogula] Loro Park - Teneryfa. Pierwszy raz pod ocenę!

Tym razem znowu zwierzak mi najblizszy

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów