Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Porysowana matryca przez serwis na Czapskich - Canon 5D

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

masz może jakieś zdjęcie, na którym widać efekt tego porysowanego filtra?
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Domyślnie

Byłem na Czapskich po raz 2. Pan pokazał mi pod mikroskopem co się stało. To chyba rzeczywiście to nie są rysy tylko odpryski...

Na matrycy miałem wcześniej cieniutką ryskę, która nie była widoczna na zdjęciach. Obok są wspomniane wcześniej (znacznie szersze niż rysa) podłużne, nierównej grubości, odpryski czegoś co pokrywa filtr. I to już widać

Pan obiecał że bierze to na siebie i zobaczy co da się zrobić. Muszę czekać min. tydzień. Dam znać jaki będzie finał.
    KRK Studio

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez beeliende Zobacz posta
    Byłem na Czapskich po raz 2. Pan pokazał mi pod mikroskopem co się stało. To chyba rzeczywiście to nie są rysy tylko odpryski...

Na matrycy miałem wcześniej cieniutką ryskę, która nie była widoczna na zdjęciach. Obok są wspomniane wcześniej (znacznie szersze niż rysa) podłużne, nierównej grubości, odpryski czegoś co pokrywa filtr. I to już widać

Pan obiecał że bierze to na siebie i zobaczy co da się zrobić. Muszę czekać min. tydzień. Dam znać jaki będzie finał.
    Na razie wygląda to na wypadek przy pracy (prawdopodobnie faktycznie nie zawiniony). Daj znać, jak się to skończy.

Uprawnienia umieszczania postów