Pokaż wyniki od 1 do 10 z 80

Wątek: Ekspozycja +/- a RAW

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roshuu Zobacz posta
    chce byc dobrym fotografem w kazdej mozliwej katergorii, dlatego mecze to forum i bawie sie aparatem. Moje wczesniejsze zdjecia z perspektywy czasu stracily techniczny aspekt - pozostala jednak "tak chwila" zatrzymana w kadrze.
    Jednak od zakupu lustra (ok 3 lat temu) stawiam nie tylko na kadr ale i na zylete, poprawne naswietlenie i chce to wszystko ogarnac do danych mi granic mozliwosci.. Kurcze jak pieknie napisalem
    Ja szczerze uważam, że co prawda na tym forum powiedziano już wszystko co możliwe na tematy techniczne w fotografii, ale książki mają tą przewage, że są ugruntowane i w jednym miejscu. Warto zainwestować!

Pełne uzależnienie Awatar roshuu
    Miasto
    Warszawa, Radzymin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Ja szczerze uważam, że co prawda na tym forum powiedziano już wszystko co możliwe na tematy techniczne w fotografii, ale książki mają tą przewage, że są ugruntowane i w jednym miejscu. Warto zainwestować!
    mam jakies 2 ale nic w nich ciekawego nie ma - jakies totalne podstawy. Nawet spotu nie poruszaja tylko wszystko na sekwencji korekty ekspo..
    Mozesz polecic cos dobrego z dziedziny fotek zwlaszcze imprez typu slub, etc?
    I najlepiej cos z lampa blyskowa (foto jasia juz czytalem kilka razy jak cos)?
    6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4

Uprawnienia umieszczania postów