Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: Nowe karty CF 16 GB?

Domyślnie Nowe karty CF 16 GB?

Dzien dobry, ostatnio jak widze pokazaly sie nowe karty CF http://www.allegro.pl/item931177854_..._wa_promo.html

Sa one tansze z tego co widze od innych CF sandiska o tych samych parametrach, prosze o rade jesli ktos z Was cos takiego posiada, czy warto je kupic do 5D Mark II?
    Do tej pory uzywalam CF sandiska III 8GB, i z tego co wiem one tez maja 30mb/s a sa zauwazalnie tansze.........warto?
    Pozdrawiam Justyna.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Ta naklejka jakaś dziwna.

Domyślnie

http://klubkm.pl/forum/showthread.php?t=29347

nie kupowalem tam jednak,ale opinie dobre

Domyślnie

Raczej mnie interesuja parametry, no bo ze naklejka dziwna (inna) to dla mnie raczej nie istotne, wazne zeby byly oryginalne i trzymaly parametry (wspolpracowaly dobrze z Mk II jak te poprzednie Extreme III).
    Sklep renomowany , kupowalem u nich zawsze CF i bylo ok, oryginalne itp.no ale to nowosc wiec moze ktos z Was juz testowal

Domyślnie

W gazecie digital foto video z lutego 2010 masz test kart pamięci. Wyniki sa naprawdę ciekawe. Karty Cf testowani min na 5dmk2 i 7d, oraz kilku nikonach. Nie będę przepisywał całych tabeli, ale kumpel po jego przeczytaniu zrezygnował z zakupu sandisca i zapalił się do kupna Transcend`a 8 giga. Jedna z najszybszych kart(jeżeli chodzi o zapis na canonach).

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja posiadam ta karte. Pani w sklepie digital24 powiedziała ,ze to sa nastepcy serii extreme III maja taka samam szybkośc i parametry uzytkowania sa troszke tansze, bo ex III sa juz wycofane z produkcji

Ps
    uzywam ich do 50D

Domyślnie

podobno rodzaji kart sandiska się namnożyła strasznie dużo, podobno podróbki, obiło mi się o uszy że poszło na rynek polski spora ilość kart które miały parametry ultra II a naklejki EXTREME III, ja np. mam lexara cf 4gb i jest OK, oryginalny, i jeszcze dostałem mały rabacik, http://www.fotofobia.pl/produkt/comp...-4gb-udma-300x mały sklepik ale blisko mam.
    Ostatnio edytowane przez Normat ; 22-02-2010 o 01:49

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wiktor2323 Zobacz posta
    Ta naklejka jakaś dziwna.
    Tak, dziwna, jednak jest takie coś na stronie sandiska.
    C-F-K - forever

Domyślnie

No to jak panowie, kupowac do MarkII, chodzi o bezawaryjnosc i deklarowana szybkosc

Coś już napisał
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez justa8585 Zobacz posta
    No to jak panowie, kupowac do MarkII, chodzi o bezawaryjnosc i deklarowana szybkosc
    Kolega wyżej Ci odpowiedział Kup gazetke albo poproś go o skan wyników i tyle. Co do kart sandiska się nei wypowiem bo CF nie mialem w rękach ale naczytałem się dużo dobrego.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów