Zrobiłem edity, ale nadal nie rozumiem. Przecież nie widać wyników głosowania przed zagłosowaniem.
Zrobiłem edity, ale nadal nie rozumiem. Przecież nie widać wyników głosowania przed zagłosowaniem.
Ostatnio edytowane przez micles ; 27-02-2010 o 12:17
Głosując nie interesowało mnie kto zrobił dany set. A Ty zasugerowałeś w postach poprzednich kto jest autorem zestawu I oraz II. Myślę, że większość głosujących i tak się domyśliła ale po to była sonda by przekonać się o tym na końcu. Ty tą "zabawę" popsułeś.
dzięki![]()
Wcale nie jest powiedziane, że to nie było tylko z uprzejmości napisane.
Ostatnio edytowane przez micles ; 27-02-2010 o 12:26
Echhh Micles, zanim wyedytowałes, zdążyłem przeczytać.
Czekałem w napięciu na tego battla, bo spodziewałem się dobrej zabawy. Niestety, udowodniłeś, że jesteś szybszy od myśli...
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Wszystko się okaże w 100% za tydzień.
Set 2 mi się bardzo podoba.
I tyle.
Komentarzy kolegi M. nie zdążyłam przeczytać przed zagłosowaniem, ale chyba sie domyślam po dalszych wypowiedziach, który set czyj. :neutral:
Agnieszka
5dmk2, 40D, C17-55/2.8, C 50/1.8, C 85/1.8, C70-200/4L Samyang 8mm, 430EX, 580EX II
To się domyślajcie, a ja nadal mówię, że nic nie jest pewne :P
A ja nie przeczytałem
Zagłosowałem na drugi zestaw, pierwsza fotka w nim jest bardzo udana.
pozdrawiam, vidocq
Oddałem głos przed przeczytaniem reszty postów. Głosowałem za setem który bardziej mi się podoba :-D
http://aklimas.digartfolio.pl/
Canon 450D, 18-55kit IS, Canon 55-250 f/4-5.6 IS, Canon 50mm f1.8 + filtry, statyw Velbon DF-60, grip, nissin di622 mark II