Micles, komentarze zostawmy sobie na przyszłą sobotę.
Prawda jest taka że ani Ty się nie wysiliłeś ani mój zestaw nie powala więc pozwólmy się wypowiedzieć reszcie kolegów, by my i tak już nic w tym battlu nie zmienimy :-)
Micles, komentarze zostawmy sobie na przyszłą sobotę.
Prawda jest taka że ani Ty się nie wysiliłeś ani mój zestaw nie powala więc pozwólmy się wypowiedzieć reszcie kolegów, by my i tak już nic w tym battlu nie zmienimy :-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
obejrzałem te dwa zestawy - dla mnie one są bardzo podobne stylistycznie, tak jakby robił je jednej autor....
Drugi zestaw ciekawszy, ale faktycznie wyglądają trochę jakby wyszły spod tej samej ręki.
I zamiast "battla" wyszedł "homage"
PS
A dokładnie, to: Homage to the Mountain
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 27-02-2010 o 20:36
EOS - conditio sine Kwanon...
mi w zasadzie podobają się tylko pierwsze z pierwszego i trzecie z drugiego...reszta taka seZagłosowałem na zestaw 2 bo imho bardziej oddaje klimat zimowych Karkonoszy....
Ostatnio edytowane przez oasisman ; 27-02-2010 o 19:42
|Canon|
Oddałem głos na set 2. Nie wiem który kogo. Powiem szczerze, że spodziewałem się czegoś mocniejszego w tym battle'u, bo Szanowny Micles spinał się jak dziki. W pierwszym secie brakuje jakości? zdjęcie 3 ciekawe ale kolory jaworzynka-trzycatek czyli diskopoloZdjęcie BW nie wiem o co chodzi. Stawiam na "dwójkę" i czekam z niecierpliwością na wojnę w wątku Memoriał w Wieliczce.
pozdr...
"The most important piece of equipement in your bag is your attitude" Joe McNally______________________________________________
Podobne, ale wybrałem set 2![]()
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
Wybrałem 2, a z pierwszego 1 bardzo fajne.
A mi się wydaje, że wiem, który zestaw należy do kogo. Raczej się różnią. Nie wiele, ale jednak.
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl