Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 55 z 55

Wątek: Fotograficzna zabawa wcześniakiem :( :( :(

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To dzisiejszy "Przekrój".

Uzależniony Awatar Silent Planet
    Miasto
    Poznań / tu nie ma plenerów CB

Domyślnie

No i wszystko w temacie.
    Jak mają głowy na miejscu to wyjdą na tym lepiej, niż na pielęgniarskiej pensyjce... chore, ale prawdziwe.
    EOS is SILENCE
    "Enjoy the silence."
    ---
    Wróciłem...!
    analog & digital / black & white / calm & easy...

Coś już napisał Awatar Hallgerd

Domyślnie

Przed chwilą usłyszałam, że jedno z tych dzieci zmarło, nie mogę sie na niczym skupić, sama mam trókę dzieci i jak sobie pomyślę, co te bezmózgowe potwory ( nie można ich nazwać kobietami, czy ludźmi) zrobiły mam ochotę krzyczeć. Mam nadzieję, że jednak w tym kraju czasem sprawiedliwość okaże się sprawiedliwością. A domaganie sie jeszcze odszkodowania świadczy, że tak naprawdę nie dotarło do nich co zrobiły i nie czują żalu, nic nie czują. To tyle, musiałam gdzieś to z siebie wyrzucić.

Początki nałogu Awatar Moris
    Miasto
    Alt Tarnowitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hallgerd
    A domaganie sie jeszcze odszkodowania świadczy, że tak naprawdę nie dotarło do nich co zrobiły i nie czują żalu, nic nie czują.
    I to jest najsmutniejsze w tym wszystkim ... ... bo naprawdę wynika z tego, że nie rozumieją swojego czynu.
    Pozostaje mieć nadzieję, że kara dla przykładu innym skrzywionym pielęgniarkom będzie bardzo surowa.

Jako ojciec (od 9ciu miesięcy) łączę się w bulu z rodzicami zmarłego maleństwa
    [']['][']

Dopiero zaczyna
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Sprawca nie ma żadnych praw do korzyści uzyskanych bezpośrednio i pośrednio z czynu zabronionego.
    (KK Art 45 § 1.
    Jeżeli sprawca osiągnął z popełnienia przestępstwa, chociażby pośrednio, korzyść majątkową niepodlegającą przepadkowi przedmiotów wymienionych w art. 44 § 1 lub 6, sąd orzeka przepadek takiej korzyści albo jej równowartości. Przepadku nie orzeka się w całości lub w części, jeżeli korzyść lub jej równowartość podlega zwrotowi pokrzywdzonemu lub innemu podmiotowi.)
    A jak już się nauczę robić zdjęcia to kupię sobie analoga...

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów