Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 55

Wątek: Fotograficzna zabawa wcześniakiem :( :( :(

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

TOTALNE BZDURY! Dobry uczynek powinien być nagradzany, ale w żadnym wypadku wyceniany! Nagroda powinna być nagrodą, a nie ceną uzgodnioną wcześniej za coś. I nie generalizuj (apropos księży) - tak się składa, że znam wielu księży i o żadnym nie powiem, że modli się za pieniądze. Co do informatorów - jeśli ktoś ukrywa informację i nie wyjawi ją dopiero za odpowiednią cenę, to za przeproszeniem g*** a nie dobry uczynek jest. Handel zwykły.

Ja też znam wielu księży, przykre ale żadnego który modli się za darmo - chyba że w "zaciszu" zakrystii
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Początki nałogu Awatar Krakers
    Miasto
    Bartoszyce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek
    Oczywiście, że tak. Co nie zmienia faktu, że dla mnie to, co napisałeś to bzdury.

Gdzie leżą moje granice moralności nie wiem - jeszcze nie byłem na takiej krawędzi( albo wyjście z sytuacji było to dla mnie tak oczywiste, że nie przyszło mi na myśl zrobić cokolwiek innego). Nie obrażałem Cię (nie miałem tego na celu, wybacz jeśli tak to odebrałeś) - właśnie wyraziłem swoją opinię.

I wydaje mi się (popraw, jeśli się mylę) - że tu się różnimy - Ty stawiasz, że gość nie zrobiłby nic, jeśliby nie zarobił, ja stawiam, że poruszyłby sprawę niezależnie od tego, czy zyskałby na tym w $$.

TOTALNE BZDURY! Dobry uczynek powinien być nagradzany, ale w żadnym wypadku wyceniany! Nagroda powinna być nagrodą, a nie ceną uzgodnioną wcześniej za coś. I nie generalizuj (apropos księży) - tak się składa, że znam wielu księży i o żadnym nie powiem, że modli się za pieniądze. Co do informatorów - jeśli ktoś ukrywa informację i nie wyjawi ją dopiero za odpowiednią cenę, to za przeproszeniem g*** a nie dobry uczynek jest. Handel zwykły.

Dokładnie.

Uff.... przynajmniej nikt mi nabijania licznika nie zarzuci
    Zauwazyles ze tu sie dyskutuje o moralnosci fotografa i to jest chore podejrzliwosc a moze zarobil a moze tamto siamto zapomina sie istote czynu jaki zaistnial , jesli ktos porusza zarobek fotografa to jakis skąpiec ktoremu wlasnie bardziej chodzi o kase niz o krzywde dzieci, a podobno jedno zmarlo
    Jesli mailbym mozliwosc to bym mu doplacil
    A jesli chodzi ksiezy to ty chyba sie z ksiezyca urwales jesli niewiesz to istnieje cennik uslug chrzest 300zl slub 500zl masza w intencji zmarlego co laska i to jest chore najbardziej w swiecie bo handluje sie wiara naiwnych ludzi
    1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krakers
    Zauwazyles ze tu sie dyskutuje o moralnosci fotografa i to jest chore podejrzliwosc a moze zarobil a moze tamto siamto zapomina sie istote czynu jaki zaistnial
    Taaak zauważyłem, co czytam... i nie zapominam o istocie czynu, o której powiedziano wszystko, chcesz znać moje zdanie? Łapy poucinać.

jesli ktos porusza zarobek fotografa to jakis skąpiec ktoremu wlasnie bardziej chodzi o kase niz o krzywde dzieci
    Jakiego fotografa i co ma piernik do wiatraka? I jeślibyś nie zrozumiał moich wypowiedzi - ja laboranta bronię.

Jesli mailbym mozliwosc to bym mu doplacil
    Podobnie, jak ja.

A jesli chodzi ksiezy to ty chyba sie z ksiezyca urwales jesli niewiesz to istnieje cennik uslug chrzest 300zl slub 500zl masza w intencji zmarlego co laska i to jest chore najbardziej w swiecie bo handluje sie wiara naiwnych ludzi
    Zluzuj trochę, nie znamy się tak blisko... Nie urwałem się z księżyca i wiem, że istnieje cennik usług... I co z tego? Ksiądz nie człowiek, jeść nie musi? Nie generalizuję, zdaję sobie sprawę, że w niektórych parafiach jak ktoś nie ma, to nie dostanie nawet kromki chleba. Znam też takie, w których jak przyjdę i powiem, że chcę wziąć ślub i nie mam na obrączki, to jeszcze dostanę na te obrączki.
    Sorry za OT, ja kończę.
    Nie generalizuj i nie obrażaj całego środowiska.

Miasto
    Bartoszyce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek
    Taaak zauważyłem, co czytam... i nie zapominam o istocie czynu, o której powiedziano wszystko, chcesz znać moje zdanie? Łapy poucinać.

Jakiego fotografa i co ma piernik do wiatraka? I jeślibyś nie zrozumiał moich wypowiedzi - ja laboranta bronię.

Podobnie, jak ja.

Zluzuj trochę, nie znamy się tak blisko... Nie urwałem się z księżyca i wiem, że istnieje cennik usług... I co z tego? Ksiądz nie człowiek, jeść nie musi? Nie generalizuję, zdaję sobie sprawę, że w niektórych parafiach jak ktoś nie ma, to nie dostanie nawet kromki chleba. Znam też takie, w których jak przyjdę i powiem, że chcę wziąć ślub i nie mam na obrączki, to jeszcze dostanę na te obrączki.
    Sorry za OT, ja kończę.
    Nie generalizuj i nie obrażaj całego środowiska.
    No to loozik widze ze sie zgadzmy pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Jak zwykle ostatnio OT, ale
    o 'ksiądzach' już niech nikt nie wspomina. Ostatnio skasował za mszę pogrzebową 400zł
    Powiedzcie mi co w ciągu tej godzinnej mszy tyle kosztuje (biorąc pod uwagę, że zazwyczaj przywiezienie do domu zmarłego, na cmentarz i z cmentarza na probostwo leży w interesie rodziny) i który z Was też ma się tak dobrze, jeśli chodzi o zarobki ???

Ostatnio umrzeć to panowie nie jest takie proste...

Domyślnie

OT
    marcingreen w czym problem - ok. 7 lat (zależy jaki kolorek sutanny/habitu chcesz nosić) i będziesz tak zarabiał... Nie dla Ciebie??? EoT

Miasto
    Bartoszyce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingreen
    Jak zwykle ostatnio OT, ale
    o 'ksiądzach' już niech nikt nie wspomina. Ostatnio skasował za mszę pogrzebową 400zł
    Powiedzcie mi co w ciągu tej godzinnej mszy tyle kosztuje (biorąc pod uwagę, że zazwyczaj przywiezienie do domu zmarłego, na cmentarz i z cmentarza na probostwo leży w interesie rodziny) i który z Was też ma się tak dobrze, jeśli chodzi o zarobki ???

Ostatnio umrzeć to panowie nie jest takie proste...
    I tu masz racjie , czsto dyskutuje sie o to czy ktos kase wziol i za co i czy powinien, a na codzien spotykamy sie z ludzmi ktorzy slubowali ubustwo i sluzbe dla innych i teraz czy wlasnie to jest moralne brac taka kase , pamietam z bibli taka historie jak Jezus handlujacym przy swiatyni powywracal stoliki , i dzisiaj bylo by podobnie niejednemu ksiezulkowi handlujacy wiara stolik by polcial i to jest ochydne ze patrzac prosto w oczy obiecuja zycie wieczne za odpowiednia ilosc keszu .
    Ja juz dawno sie obudzilem , niedziwie sie ze w polsce jest tak jak jest poniewaz ktos od kogos bierze wzorce , namawiam abyscie tez spojrzeli troszke z dystansu i sie zastanowili ile sakrametow pochodzi od samego Boga a ile od samych ksiezy

Początki nałogu Awatar Scaramanga
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    z drugiej strony wyglada to tak ze zaden z nas nie jest anonimowy a nasze zdjecia nie przechodza bez ogledzin przez maszyne i nie sa wypluwane z drugiej strony wprost do koperty...
    I tu znowu widac wyzszosc posiadania aparatu cyfrowego oraz wlasnej drukarki...
    Gdyby paniusie takie mialy,moglyby wszystkie te biedne dzieciaki "miec w kieszeni" bez zbednych komplikacji i pozniejszych formalnosci...prawnych.
    Nudno wszedzie,glucho wszedzie i trzeba sie zabawic od czasu do czasu.
    Ja,gdyby nie ten caly cyrk dookola,tez bym wykitowal z nudow,a tak robi sie tego typu programy i "Monty Python" wysiada...
    Jedyny sposob to zrobic ogolnoswiatowego Big Brothera aby widziec wszystko i wszedzie,wtedy wreczenie lapowki,odkrecenie 15 km szyn kolejowych,czy niezdrowe zainteresowanie innymi czynnosciami niz tylko seksualnymi, przestana byc anonimowe.
    Tylko co zrobic,jesli zostanie sie z ta kamera zdemaskowanym jak ponizej?

Ostatnio edytowane przez Scaramanga ; 15-10-2005 o 19:54
    Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...

Domyślnie

Scaramanga dziwne masz poczucie humoru....

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Scaramanga
    Jedyny sposob to zrobic ogolnoswiatowego Big Brothera aby widziec wszystko i wszedzie
    Czytales Rok 1984 Orwella?
    ...

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów