Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: DPPViewer. Exe problem z zacinajacym sie programem

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ZarJac Zobacz posta
    Tezmarek, Arek_Gd - nie wieszajcie psów na DPP i nie zniechęcajcie innych. To całkiem porządny program. Na PC-cie przeciętnej wydajności (Intel Celeron 3,20 GHz, 3 GB RAM, WinXP Pro.) bywa, że uruchamiam równolegle dwa procesy konwersji RAW do JPG (np. po wakacjach bywało po kilkaset sztuk w każdym). Fakt, że w miarę przyrastania objętości plików (C 20D, C 40D, C 7D) konwertuje RAW-y coraz wolniej, ale nigdy nie zaliczyłem zawieszenia się programu. Staram się zawsze pracować na najnowszej wersji - aktualnie DPP v. 3.7.2.0. W moim przekonaniu, działanie DPP z problemami, to wynik jakiejś niesprawność komputera.
    Ja nie "wieszam psów" na DPP - co więcej - lubię ten program i dlatego irytuje mnie fakt, że ostatnia wersja czasami u mnie sama się wiesza. . Przypadek nie jest odosobniony (było o tym również w innych wątkach) i tyle. Jak wspomniałem, czekam na następną wersję.

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tezmarek Zobacz posta
    Ja nie "wieszam psów" na DPP - co więcej - lubię ten program i dlatego irytuje mnie fakt, że ostatnia wersja czasami u mnie sama się wiesza. . Przypadek nie jest odosobniony (było o tym również w innych wątkach) i tyle. Jak wspomniałem, czekam na następną wersję.
    Czy wiesz gdzie jest ten watek z wieszajcym sie DPP ?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Teraz juz notorycznie przy pobieraniu pipeta balansu. Zainstalowalem nowa wersje i nie pomoglo. Mam 3 GB pamieci RAM i powinno chulac! Mam pewne podejzenia co do pamieci, wrzucilem tam dwie kosci po 2GB a w panelu sterowania gdy wchodze w system pokazuje ze mam tylko 3GB, moze z nimi jest cos nie tak? A moze plyta glowna nie daje rady z takim upgrade do 4GB..? Fabrycznie w tym kompie mialem tylko 2GB RAM. Procek to Intel 2.13 GHz Dual core
    Ostatnio edytowane przez yellowpliszka ; 02-03-2010 o 17:39 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yellowpliszka Zobacz posta
    Czy wiesz gdzie jest ten watek z wieszajcym sie DPP ?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Teraz juz notorycznie przy pobieraniu pipeta balansu. Zainstalowalem nowa wersje i nie pomoglo. Mam 3 GB pamieci RAM i powinno chulac! Mam pewne podejzenia co do pamieci, wrzucilem tam dwie kosci po 2GB a w panelu sterowania gdy wchodze w system pokazuje ze mam tylko 3GB, moze z nimi jest cos nie tak? A moze plyta glowna nie daje rady z takim upgrade do 4GB..? Fabrycznie w tym kompie mialem tylko 2GB RAM. Procek to Intel 2.13 GHz Dual core
    Jeżeli masz Xp 32 bit to pokaże Ci tylko 3 lub 3.25GB.
    Interfejs DPP napisany jest pod .NET. Spróbuj poszukać dotnetfix.exe i zainstalować go.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Uprawnienia umieszczania postów