Strona 12 z 14 PierwszyPierwszy ... 21011121314 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 131

Wątek: [Łódź] XIII Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego i Video 2010

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KubaZowsik Zobacz posta
    XIII Targi “FILM VIDEO FOTO” odbyły się w Łodzi w dniach 25-27-03-2010. Jeśli ktoś nie był a chciałby zobaczyć jak było, zapraszam do obejrzenia mojej (podobnie jak w przypadku relacji z Targów Fotopolis) autorskiej relacji:

http://fotoblog.zowsik.com/2010/03/x...iczna-relacja/

Jeśli chodzi o samyang, to zapraszam:
    http://fotoblog.zowsik.com/2010/03/o...85mm-8mm-14mm/

Pozdrawiam, Kuba.
    Gratuluję świetnego reportażu. Rzeczywiście, oddałes klimat targów stukrotnie lepiej od prawdziwego. Brawo!
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

czy to na tym stoisku ( http://fotoblog.zowsik.com/wp-conten...2808_small.jpg ) byla wlasnie 14 do podpiecia z mocowaniem canona ?
    no comment...

Bywalec Awatar MarcinG
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Tak, na tym. Foto-Tip to jest właśnie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    KubaZowsik świetne zdjęcia! czyste, sterylne takie kolorystycznie, mała GO- mniam
    Ostatnio edytowane przez MarcinG ; 31-03-2010 o 10:55 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

no to zostaje podziekowac pajacowi ktory wlasny na tym stoisku stwierdzil ze nie maja z mocowaniem pod canona.... ja pitole kogo oni tam wysylaja , ludzi z ulicy...
    no comment...

Domyślnie

HEj

dziękuję, cieszę się, że podoba się Wam mój reportaż

Kinski - na stosiku samsunga była też jakaś blondyna, ale już mi się nie chciało jej fotografować. A ta która tak mi się podobała a Tobie nie - może to zasada kontrastu. Inne modelki były wg totalnie zblazowane (ale pamiętaj że byłem ostatniego dnia ) a ta super. Może u Ciebie było odwrotnie i dlatego modelka Samsunga wydała Ci się taka jak wydała .. A co do stoiska to nie wypowiadałem się bo nie było o czym ;-) heehe

Glorf i dinderi - dziękuję ;-)

MM-architekci - poprosiłem gościa o kolejne obiektywy i nawet nie mówiłem do jakiego systemu ;-) Po prostu odpiąłem swoją 50 1.4, wręczyłem mu a on dawał kolejno te obiektywy 3 obiektywy które chciałem. I podał mi nawet cenę 14-tki, która będzie kosztować 1159 zł.

MarcinG - którego dnia byłeś ?

Początki nałogu
    Miasto
    Białoruś

Domyślnie

Oj, była z nimi prawie wszystkimi dziwna sytuacja. Nie oceniam urody, bo wszystkie były śliczne. Chodzi raczej o kontakt, a z tą brunetką z Samsunga był fatalny. Zwykła prośba o sympatyczny uśmiech kończyła podniesieniem brwi w stylu "Ke pasa?". Poza tym ograniczała się do przekładania nogi na nogę i tyle. Największe rozczarowanie, bo każdy kto był rok wcześniej, nastawiał się na ekstra fajerwerki, a tu odpalili kapiszona.

Te z Sony gdzieś znikły do 12:00 (wszedłem o ok. 10:30 i już ich nie było), podobno były, ale gdy wróciły, to obległa je chmara fotografów.

Ale panny to sprawa drugorzędna...
    Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!

Domyślnie

A widzisz A do mnie pani z Samsunga sama się ładnie uśmiechała Może moja połówka twarzy wystająca zza lustra była ładniejsza niż Twoja ? Żartuję. Ale patrząc na Twoją relację sprzed roku, to należało oczekiwać że przynajmniej utrzyma się poziom.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Jesli ona tam siedzi kilka godzina , meczy ja chmara spoconych "fotografow" gdzie polowa z nich drze morde i wola "tu sie patrz" , a niestety takich chamowatych wiecej , to ja se naprawde nie dziwie ze rzadko kiedy reaguja.
    no comment...

Początki nałogu
    Miasto
    Białoruś

Domyślnie

To była godz. 11:00, czwartek. Z innymi nie było najmniejszego problemu ;-]. Szczególnie panna przedszkolanka z tapeciarni.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Za darmo tego nie robi...
    Ostatnio edytowane przez Kinski ; 31-03-2010 o 17:41 Powód: Automerged Doublepost
    Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

No ale to nie sesja zdjeciowa , tylko promocja produktu przez modelek a nie promocja modelki ;] , zdziebko roznica , a wiekszosc faktycznie chce tam sobie portfolio zbudowac czy zaspokoic rzadze bycia pseudofotografem.
    no comment...

Strona 12 z 14 PierwszyPierwszy ... 21011121314 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów