jakim cudem miales 14 pod canona ? czy to z redukacja bylo ? pytalem sie i powiedziano mi ze z mocowaniem canon wlasnie za miesiac beda , sa do nikona tylko
jakim cudem miales 14 pod canona ? czy to z redukacja bylo ? pytalem sie i powiedziano mi ze z mocowaniem canon wlasnie za miesiac beda , sa do nikona tylko
no comment...
Mam takie dziwne wrażenie że targi opanowali producenci (importerzy) albumów . Liczyłem że będę mógł założyć 35L i 28/1,8 i wybrać któryś z nich , a tu ani jednego ani drugiego.
to mi zabiłeś klinaW stoisku Foto-Tip w hali nr.3 go przymierzałem.
Sprzedawca nic mi nie powiedział że to z redukcją... jeśli tam była to jej nie zauważyłem.
Ja zrozumiałem że w kwietniu w ogóle jest premiera tego szkła i tak mówili na innych stoiskach- fotoaparaciki, foxfoto/infoto, że nie mają do pokazania ale będzie w kwietniu i nie pytali o bagnet.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Te ślubne 3D były najlepsze![]()
Ostatnio edytowane przez MarcinG ; 27-03-2010 o 20:39 Powód: Automerged Doublepost
hmm to moze ja wlasnie trafilem na te stoiska i mnie w blad wprowadzili :/ shit no a tez chcialem to szklo sprawdzic
no comment...
No 28/1,8 rzeczywiście nie mieli, ale poza tym wszystko co mnie interesowało dokładnie sobie obejrzałem - w sumie z godzinę bawiłem się szkiełkami
24L, 35L, 85L, 200/2,0L:rolleyes: itd
Trzeba przyjść tylko w czwartek na otwarcie jak jest w miarę pusto, to dostaniesz wszystko co chcesz, no i lepiej mieć na szyi trochę lepszą puszkę niż xxxD czy xxD wtedy inaczej z tobą rozmawiają.
XIII Targi “FILM VIDEO FOTO” odbyły się w Łodzi w dniach 25-27-03-2010. Jeśli ktoś nie był a chciałby zobaczyć jak było, zapraszam do obejrzenia mojej (podobnie jak w przypadku relacji z Targów Fotopolis) autorskiej relacji:
http://fotoblog.zowsik.com/2010/03/x...iczna-relacja/
Jeśli chodzi o samyang, to zapraszam:
http://fotoblog.zowsik.com/2010/03/o...85mm-8mm-14mm/
Pozdrawiam, Kuba.
Mam zgoła odmienne wrażenia. Podejście panny z Samsunga i samego Samsunga pozostawia wiele do życzenia.
Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!
kubazowski: fajny reportaz i fajne zdjecia, ogladajac je az ma sie wrazenie ze targi byly 10x lepsze niz w rzeczywistosci![]()