jutro wystawa kotów na MTP, ktoś się wybiera ?
jutro wystawa kotów na MTP, ktoś się wybiera ?
O obiektywach wiem prawie wszystko
heh, chętnie, ale nie dam rady czasowo...Zamieszczone przez Cichy
w najbliższym czasie generalnie będzie kiepsko.
acha, a 10. grudnia można odbyć u nas kurs (3h) w kurii dający ten papier na foto ślubne. chyba się przejdę z ciekawości 8)
pozdro.,
m.
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Zamieszczone przez mxw
Tylko co mi po takim papierze ? Na każdym ślubie to młodzi załatwiają z księdzem, że bedzie fotograf.
co za ile? kurs? za friko przecież, tej, choć nawet nie pytałem. tylko trzeba być punktualnie, co dla mnie jest już wystarczająco wysokim wymaganiemZamieszczone przez Silent Planet
no i zapisy przez lokalnego proboszcza.
zgadzam się, mi też (w całej mojej karierze, he, heZamieszczone przez Cichy
) nie zdarzyło się, aby ktoś o taki kwit zapytał, ale są pewne zasady, co do fotografowania na mszy, i zawsze były to tylko jakieś tam mniej lub bardziej przybliżone info - dlatego jak pisałem chciałbym się teraz przejść z ciekawości, żeby dokładnie usłyszeć, kiedy nie wolno, a kiedy nie wypada pstrykać 8)
poza tym Cichy, to jest marketing :wink:
będziesz mógł pisać, że masz licencję kurii, no :grin:
pozdro.,
m.
pozdrów od nas kociakiZamieszczone przez Cichy
no i pokaż tu potem najfajniejsze sztuki...![]()
pozdro.,
m.
Cwicz Cichy, cwicz te koty... mi jakos slabe oswietlenie nie przeszkadza. A jak przeszkadza to ide do organizatorow i o tym mowie (jakos tak sie sklada ze mam znajomosci
... a organizatorem w Poznaniu byl moj naprawde dobry znajomy ale za daleko i sie nie wybralem).
3-4.12 oraz 10-11.12 w Warszawie. Najpierw pokaz kotow, tydzien pozniej wystawa miedzynarodowa 8)