oxydum,
Juz tlumacze dlaczego tak pozno, bo w sumie to troche ja podsunolem pomysl z godzina 12:00 a nie 10:00A mianowicie, stwierdzilem ze jesli ktos ma dojechac z dalszej czesci pomorskiego, to podroz mu zajmie ta godzinke, czy nawet dwie. Wiec na 10:00 musial by wyjechac o 8:00. A to oznacza wstac o 6:30 zeby sie doprowadzic do stanu, ogolic sie, wyladniec, zaparzyc kawe, zjesc sniadanie, sprawdzic setny raz sprzet w plecaku/torbie i dotrzec na srodek masowego transportu/odsniezyc samochod
A jednak Niedziela - dzien relaksu, i jakiegos tam odpoczynku i jedyna mozliwosc wyspania sie troche dluzej
nagor,
Zwiedzenie czesci sopotu znanej wiekszosci (molo, deptak itp) i tej czesci mniej znanej (gorny sopot, domy w starym stylu, nostalgia, moze cos przyjdzie na mysl na miejscu). Ogolnie jak na moje, tematem jest: Ukazanie Sopotu w inny sposob niz zawszeA na koncu jakas kawka/herbatka w ktorejs klubo-kawiarni by sie odmrozic i porozmawiac na temat klubu, dalszych dzialan i na temat specjalny wieczoru ktory wymaga paru chwil, milej atmosfery, i jak najwiecej klubowiczow
No i przy okazji bedzie mozna strzelic sobie po zdjeciu w celu wykonania misji
I jeszcze wyjasnienie dlaczego spotkanie przy kosciele a nie przy krzywym domku. Stwierdzilem ze wszystkie parkingi sa blizej kosciola, przystanki sa blizej kosciola i skm jest blizej kosciolaNie wszyscy moga wiedziec gdzie jest krzywy domek, a przeciez nie chcemy "zgubic" kogos przez nietypowe miejsce spotkania
To tak troche szerzej, mam nadzieje ze nie wyjawilem za duzo informacji
Rob bedziesz ? Bo mam podejrzenie ze przydal bys sie
I zapomnial bym do reszty, jesli bedzie otwarte pewne miejsce to zwiedzimy mile dla oka miejsce i moze uda sie namowic wlasciciela na jakas mala opowiesc![]()