Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Blokada programu przez Microsoft?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    Moze ja zajme stanowisko :P Bo widze ze ciezko tu sie dzieje. Z tego co piszesz, to program sie odpala - tzn pierwsze okienko - ale nie sa aktywne przyciski zeby "wejsc" dalej ?

Watpie ze to jest blokowane przez microsoft, gdyby tak bylo to raczej nawet to okienko by sie nie odpalalo. To wyglada jakby okres waznosci sie skonczyl - jakis trial albo cos. Ale nie microsoft, nie wierze ze oni by ingerowali w czyjs program, do tego stopnia zeby podmieniac w jakis sposob plik wykonawczy na Twoim komputerze. Zeby zablokowac te elementy to trzeba namieszac raczej w wykonawczym exe albo dll'ach od programu, a nie aktualizacji
    zaden trial, normalna wersja box z kluczem do rejestracji zakupiony w vobisie ok 3 lata temu.
    nawet X do zamknięcia okna nie działa, tylko z belki zamykam,
    a wg Ciebie windows tez może stracic waznośc, mam sie bać...?
    jeśli by było tak jak mówisz to nie zainstalowałbym go na "obcym" komputerze, a jak pisałem odbyło się to bez problemu
    Ostatnio edytowane przez tombas ; 17-02-2010 o 20:42
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    zaden trial, normalna wersja box z kluczem do rejestracji zakupiony w vobisie ok 3 lata temu.
    nawet X do zamknięcia okna nie działa, tylko z belki zamykam,
    a wg Ciebie windows tez może stracic waznośc, mam sie bać...?
    jeśli by było tak jak mówisz to nie zainstalowałbym go na "obcym" komputerze, a jak pisałem odbyło się to bez problemu
    Ok, ok, ok, spokojnie Windowsa to chyba nic nie ruszy z waznoscia :P A zainstalowac na innym mogles z prostego powodu - Brak informacji o programie w rejestrze. I od tego w takim razie bym zaczol, odinstalowal program, odpalil edytor rejestru i usunol WSZYSTKIE wpisy dotyczace tego programu I dopiero potem zainstalowal od nowa. Windows zostawia troche "syfu" w rejestrze ktory pozniej wlasnie przeszkadza, i nowa instalacja jest rozpoznawana jako stara

Domyślnie

Spróbuj jeszcze tak:
    1. Utwórz punkt przywracania systemu
    2. Odinstaluj program a potem w wyszukaj pliki wpisz nazwę i wywal wszystkie skojarzone elementy z tym programem (może na stronie producenta jest info gdzie instaluje się program).
    3. zainstaluj ponownie program

Często bywa tak ze pozostałości po starej instalacji uniemożliwiają poprawna instalacje wszystkich elementów na nowo.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów