i tak najlepszy był chińczyk ze statywem![]()
i tak najlepszy był chińczyk ze statywem![]()
Najlepsza to byla dziwczyna, która na widok 70-200 postukala kolezanke i powiedziała cos w stylu "zobacz jakiego ma długiego..."![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
hehe to to mnie ominęło![]()
Cholera o tym ze nie zapłaciłem przypomniałem sobie dopiero jak dzisiaj spojrzałem na ten wątek. Na szybkiego wyleciałem z Marshalem, kompletnie zapomniałem o tym że nie płaciłem od razu. Szczerze przepraszam za zaistniałą sytuacje, a tego co zapłacił za mnie proszę o kontakt na pw.
Jak już podpadłem to przynajmniej pare zdjęć podrzucę:
...kurcze, mi nigdy żadna tak nie powiedziała...
Coraz bardziej mam ciśnienie na te 70-200...
Oooo... Jest robaczek...
Spoko, to teraz jest dobra okazja spotkać się kolejny raz....
- Canonowe Focenie Kwietniowe -
Kiedy i gdzie robimy kolejnego spota??
.
To się Radku popisałeś
Miło Cię tu widzieć :P
Canon EOS 450D/Canon EOS 1000F + Sigma 70-300/4-5.6 APO DG, Sigma 28-200/3.8-5.6, Sigma 18-200/3.5-6.3 DC OS
Graj!
Ostatnio edytowane przez enter ; 16-03-2010 o 09:43 Powód: Automerged Doublepost
Canon EOS 450D/Canon EOS 1000F + Sigma 70-300/4-5.6 APO DG, Sigma 28-200/3.8-5.6, Sigma 18-200/3.5-6.3 DC OS
Graj!
Ja moge przyprowadzic wizażystę, jesli będzie akurat dostepny.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
OK, ale... Zróbmy to w kwietniu. Może się już skończą chłody. Byłoby fajniej focić już se słoneczkiem...