Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
ok dzieki za unawidocznienie mi sytuacji
Dobrze powiedzcie proszę jaki będzie motyw przewodni tego pleneru? Starówka nie jest ciekawym miejscem na focenie a poza tym oklepane miejsce.
Nie mówię nie, mam tam 15 minut samochodem ale...
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Mac, nie marudź tylko wpadaj.
Temat tego co będziemy robić przewijał się już w wątku.
Na początku pofocimy sobie Starówkę, ja wiem, że dla warszawiaków to oklepany temat ale np. ja na Starym Mieście byłem ostatnio ze 15 lat temu i powiem szczerze, że dla mnie może być interesująco.
Co później - zobaczymy. Miejscowi mogą błysnąć inicjatywą i możemy przenieść się w inne ciekawe miejsce na co też liczę.
Nie wiem czy wpadnę. Zależy od tego czy wstanę (impra w akademiku się rozkręca)
Micles, ja w Twoim wieku się nie kładlemwięc nie musiałem wstawać.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
No ale już z wczoraj na dzisiaj byłem ubogi w sen, także tylko piszę, że mogę nie dotrzeć, żeby później nie było rozczarowania![]()
wstałem![]()
No to po plenerxe.
Proponuje żeby każdy tam obecny wrzucił po 1 max 2 najlepsze jego zdaniem zdjęcia.
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...