Pewnie dlatego, że później to już kontrasty za duże i trzeba latać ze statywem i hdry składać![]()
Pewnie dlatego, że później to już kontrasty za duże i trzeba latać ze statywem i hdry składać![]()
Rzeczywiście fajnie się kojarzy...
Warszawa-Praga & Brno...
...nie, no tym razem to ze Skierniewic. Do Wawy dobijam w niecałą godzinę, zwalniając przed każdym fotoradarem. W tym miejscu chciałbym serdecznie pozdrowić panią policjantkę z suszarką, która mnie na tej strasie haltowała ostatnio!! (strzał przy 130km/h, "myślałam, że mnie pan widzi, a pan jeszcze przyspieszał"
W niedzielę rano Janki i kawałek do centrum to czysta przyjemność, da się spokojnie w 30 minut.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ptaszki aktualne
Raszyn w Niedziele rano jest przejezdny bezproblemowo, Adam jednak zapowiadal się na chwilę przystanąć![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ja jeżeli wpadnę, to później troszeczkę. Ale raczej mnie nie będzie.
Canon EOS 450D/Canon EOS 1000F + Sigma 70-300/4-5.6 APO DG, Sigma 28-200/3.8-5.6, Sigma 18-200/3.5-6.3 DC OS
Graj!
ja specjalnie zacząłem już pić żeby rano wstać
w którym dokładnie miejscu na starym mieście?