wielka sobotę pominąłem nieopatrznie
jak nic wypada 10 kwietnia
wielka sobotę pominąłem nieopatrznie
jak nic wypada 10 kwietnia
Moja porcja z pleneru.
1. Kolumna musi być
http://img146.imageshack.us/img146/8223/img23592.jpg
2. Jakiś detal też
http://img146.imageshack.us/img146/3713/img24042.jpg
3. I próba "postarzania" zdjęcia
http://img146.imageshack.us/img146/7459/img24453.jpg
Pozdrawiam
Rafał
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Jeszcze raz
Pozdrawiam
Rafał
Ostatnio edytowane przez cika ; 17-03-2010 o 00:28 Powód: Automerged Doublepost
mnie w święta nie ma w warszawie więc odpadam.
a jak z przyszłym weekendem w końcu?
jakoś nie moge znależć. Jaki jest pomysł na plener nr 2? Stare Maisto jak dla mnie troszkę porażka w sensie lokacyjno/fotograficznym. i żeby nie było , totalnie wypalone fotograficznie , co zresztą niestety zdjęcia potwierdzają. Zostawmy je japońskim turystom. Jakie są więc pomysły organizatorów na Nr 2?
czemu nie mozna edytowąć postów? eh.. no to muszę w nowym dodać że nie tak żeby wszystko to nuuuuudy. Akurat rower sie broni.
Ostatnio edytowane przez Canion ; 17-03-2010 o 09:30 Powód: Automerged Doublepost
Jak dla mnie, jeżeli plener w mieście, to Okolice Pl.Konstytucji i Pl. Unii Lubelskiej.
może jeszcze Łazienki dodajmy i bedzie jakże piękna katastrofa. ;-)
a tak na serio. Może warto powalczyć o zgodę na zorganizowaną grupę i fotografowanie.Propozycje:
1. budowa stadionu NArodowego
2, budowa stadionu Legii
3. Arkady Kubickiego / tu nie wiem czemu nie były wybrne na pierwszy plener/
4. metro Warszawskie
Wszystkie miejsca wymagają zgody Administratora Obiektu ale macie Stowarzyszenie CFK i chyba z ramienia tego Stowarzyszenia można o taką zgode na plener wystąpić. Nie wiem Kto w ramach Stowarzyszenia za te sprawy odpowiada ale pewnie bedzie wiedział co i jak sie załatwia
Już widzę grupę ludzi obładowanych sprzętem foto i poszukujących ciekawych kadrów (za wszelką cenę) na placu budowy:
budowa stadionu Narodowego
budowa stadionu Legii
To dopiero będzie nie tyle katastrofa co masakra ;-)
Arkady są barrrdzo monotonne.
Może gazownia warszawska na Kasprzaka też trzeba uzyskać zgodę ;-) podniesie to prestiż wydarzenia![]()
w przypadku zorganizowanego focenia zarządca obiektu wyznacza trasę, czas, ilość osób i wyznacza opiekuna takiej grupy. to nie ma nic wspolnego z jakimś radosnym łażeniem po całym obiekcie. proponowane miejsca są niedostępne dla pojedyńczego fotografa wiec zorganizowanie takiego Photo day w którejś z proponowanych lokacji jest samo w sobie ciekawe z fotograficznego punktu widzenia
Tak był zorganizowany Photo day Nikona w przypadku fotografowania F16. dla pojedyńczego fotografa temat zupełnie niedostępny. dla grupy udało sie to zorganizować
Ostatnio edytowane przez Canion ; 17-03-2010 o 11:19 Powód: Automerged Doublepost
termin 10 kwietnia - cieplej będzie, pamiętajmy o modelkach którym że tak powiem będize najbardziej pupcia marzła podczas stania i pozowania.
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...
no ciekawe pomysły z obiektami, jak ktoś wie jak uzyskać takie zgody to może sie tym zająć, chętnie pomogę w miarę możliwości.
co do focenia z modelkami termin 10 po świętach jest jak dla mnie przynajmniej super.