Ajj boli.
To nie tak tragicznie. Moglo byc gorzej.
Mogło, nie rzucam się do Wisły z rozpaczy, zwłaszcza że teraz mógł bym sobie najwyżej guza nabić, niemniej znam kilka fajniejszych sposobów na wydanie tysiaka, no ale lepiej tysiak niż sześć, to fakt.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Wyrazy współczucia z powodu straty tysiaka... chociaż jak pisali inni mogło skończyć się gorzej. Tak czy owak szkoda.
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
dlatego ja używam Manfrotto 055XPROB + głowica 488RC2. 40D + moje najcięższe szkło 70-200 f2,8 L IS + 580exII trzymają się twardo, nawet w pionie... współczucie z powodu straty 1k PLN, w Irlandii kosztowało by to ok 500euro jak i nie więcej, czyli double pricepozdrawiam wszystkich CB'ków.
Canon 40D+grip, Canon 24-70 f/2.8 L, Canon 70-200 f/2.8 L IS, Canon 100mm f/2,8 L IS Macro, Falcon 8mm Fish-eye, Canon 580EXII, Manfrotto 055XPROB + głowica 488RC2 + Tamrac Expedition 6
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Pank, a dowiadywałeś się w fototroniku? Może tam zrobią to taniej, choć nie zawsze ceny mają niższe niż Żytnia. Ewentualnie jeszcze kwestia Berlin albo jak pisali koledzy w UK - ale z drugiej strony sprzęt za tyle kasy wysyłać...
Żytnia już naprawia, sama część kosztuje 900 zł.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Czyli morał z całej tej historii jest taki, że tani statyw za stówkę może de facto kosztować 1100 złotych.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Więcej, bo jeszcze nowy statyw 600.