Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 94

Wątek: Tanie statywy - przestroga

Coś już napisał Awatar amphotos

Domyślnie

No, no 1.2.. Zakładam, że obiektyw działa - co do body, to nie włącza się wcale? Nie ma tam większych blokad, wciśnij przycisk przekręć tyle ile się da a potem użyj nieco więcej siły? Jeśli wyjdzie, to przy odrobinie szczęścia obiektyw będzie nienaruszony, a za naprawę body nie powinieneś zapłacić dużo.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Body działa, oczywiście na wyświetlaczu BULB, wydaje mi się że uszkodziłem obiektyw, metalowe mocowanie krzywo z niego wychodzi.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Jesli obiektyw zle siedzi to BULB na wyswietlaczu moze byc wynikiem niekontaktowania stykow i to wywala jakies glupoty na ekranie. Ciekawe czy nie wbil sie do tylu i nie trzasnal dodatkowo w lustro?

Teoretycznie oslona powinna zamortyzowac upadek, ale skoro piszesz o tym ze mocowanie z niego krzywo wychodzi ...

Wrzuc jakas fotke jak to wyglada?

Uzależniony

Domyślnie

Łączę się w bólu.

Której firmy jest ten statyw? Ja kupiłem taniego Benro, ale siebie mógłbym na nim powiesić.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Nie wiem, jakieś chińskie gówno, dałem za niego coś koło stówy chyba. Uszkodzenia wyglądają tak:
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Bywalec Awatar simon83
    Miasto
    Września

Domyślnie

Nie wygląda najlepiej... Jakieś krzywizny powyłaziły.
    Pamiętam sytuację sprzed 2 lat. Dziewczyna podniosła mój plecak, w którym odpoczywał 70-200/2.8, a po chwili słyszałem jego odgłos na podłodze. Na szczęście plecak zamortyzował skutecznie uderzenie i L-ka nienaruszona funkcjonuje do dziś.
    Pozdrawiam, Szymon Zdziabek
    Blog: http://szymon.zdziabek.net/blog

Uzależniony

Domyślnie

A co się stało z dziewczyną? :-D

Miasto
    wawa

Domyślnie

Nienaruszona funkcjonuje do dziś .

Bywalec Awatar simon83
    Miasto
    Września

Domyślnie

ROTFL
    pank, spróbowałbym we własnym zakresie chyba rozdzielić sprzęty. Zobacz czy jest możliwość rozkręcenia ich obudów w stanie połączonym. Jeżeli nie (nie mam pod ręką żeby rzucić okiem), serwis pewnie i tak użyje brute-force.
    Pozdrawiam, Szymon Zdziabek
    Blog: http://szymon.zdziabek.net/blog

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez simon83 Zobacz posta
    Dziewczyna podniosła mój plecak, w którym odpoczywał 70-200/2.8, a po chwili słyszałem jego odgłos na podłodze.
    Nie wiem czy za dużo chlapnąłem tej coli, ale przeczytałem najpierw ze słyszałeś jej odgłos na podłodze

A co się stało z dziewczyną?
    No właśnie

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów