Założyłem sobie FOTOBLOGA
Wysłałem Ci parę zdjęć![]()
1,7,8,10 - jak dla mnie ziarno
ze wszystkich tylko 9 mi lezy ale boli ze lokiec kolesia krawedziuje (styczny z ramka)
Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.html
Najbardziej bezsensowny komentarz jaki ostatnio czytałem. Powinna być cenzura na komentarze.
Co ci krawędziuje? To sobie odkrawędziuj. Człowieku, to nie jest studio, to jest reportaż z imprezy. Tam jest tłum ludzi, tam się foci na żywo. Czy ty w ogóle się znasz na tym o czym piszesz? Czy ty właśnie nie przeczytałeś jakieś książki o fotografii i teraz się popisujesz tym co świeżo przeczytałeś?
Różne rzeczy można mówić o tym reportażu, ja napisałem że najważniejszym problemem wielu zdjęć jest niewłaściwe oświetlenie, ale styczny do krawędzi ŁOKIEĆ???
Człowieku, zdyskredytowałeś się kompletnie!
Nie no spokoNie jestem jeszcze Tomaszewskim żeby łapać pięć osób na zdjęciu na targu w Turcji miedzy łańcuchami tak, żeby nikomu choć jeden z 10 łańcuchów na oko nie weszedł. Raz, nie ten poziom z mojej strony i nie takie zaangażowanie (bo też nie w tą stronę skupienie idzie na takiej imprezie) a dwa, to nie mam dalmierzowej Leiki za naście czy dziesiąt tysięcy
Studniówki robię po to, żeby zarobić a nie, żeby się tylko napinać swoim pro-repo-foto-onalizmem na forum
Dla Ciebie ? Przecież Ty chyba błyskasz nawet 10-go lipca w samo południe... Gdzie za dużo lampy ?![]()
Ostatnio edytowane przez Troyan ; 25-02-2010 o 20:04 Powód: Automerged Doublepost
Tylko kreatywny strobing :P (sport, sesje, rzadko przy repo, ale zdarza się). Na ostatniej studniówce z lampą zrobiłem 5 zdjęć - na próbie generalnej. Później lampę wyłączyłem i o niej zapomniałem. Lampa ze stopki - FE!, a Pocketów, softa i asystenta z tym biegającego w tłumie jeszcze się nie dorobiłem ;P
2 zdjecia są z lampą![]()