Strona 12 z 37 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 364

Wątek: [perqsista]

Miasto
    Świdnik

Domyślnie

1 i 2 bardzo mi się podoba.
    Generalnie zdjęcia super.
    30d,tamron 28-75, sigma 70-300, 420EX

Coś już napisał Awatar sensitive
    Miasto
    Warszawa, Ochota

Domyślnie re:

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek
    @sensitive - jakim cudem wiesz, że perqsista ma brudną matówkę?:rolleyes: Może miałeś na myśli matrycę? Ale nawet jeżeli tak, to i tak po prawej nic nie widać...
    Jasne, że matrycę. ;-) Popatrz dobrze, widać widać, oczysiście do poPSucia i nie będzie znać. Chyba, że to chmurki - niestety mam LCD. Zresztą, bez znaczenia.

Pozdrawiam, sens...
    Ostatnio edytowane przez sensitive ; 04-06-2006 o 08:02
    ... bez info, IMO nieważne

i pierwsze zdjęcia w galerii

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sensitive
    Jasne, że matrycę. ;-) Popatrz dobrze, widać widać, oczysiście do poPSucia i nie będzie znać. Chyba, że to chmurki - niestety mam LCD. Zresztą, bez znaczenia.

Pozdrawiam, sens...
    Kurcze ja tam nic nie widze (na CRT). Obejrzałem też oryginalny plik i żadne syfy nie powyłaziły, zresztą to chyba bym musiał mieć ekstremalnie zasyfioną matrycę żeby przy f11 wyszło.

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

hej perqsista, 1 i 2 z zwłaszcza 2 są bardzo dobre, mają klimat. Bopciek w locie chyba mocno PSuty, widać, że skrzydła nienaturalnie jasne pod spodem

Jaskółka strzelona świetnie szkoda tylko, że tak mało ja widac
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Dla mnie też najciekawsza 1 i 2. Kapitalne zdjęcia. Bociek na 4 tez całkiem niezły. 3 ciekawa ale jakościowo średnio - widać iż mocno kropowane.
    Gratuluję refleksu przy jaskółce!
    Pozdrawiam
    Zigi
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    hej perqsista, 1 i 2 z zwłaszcza 2 są bardzo dobre, mają klimat. Bopciek w locie chyba mocno PSuty, widać, że skrzydła nienaturalnie jasne pod spodem
    Jakoś nikt mi nie chce uwierzyć, że obok leciał 2-gi bociek z blendą i dodatkowo sunpackiem dopaliłem No dobra troszkę przesadziłem z tym wyciaganiem z cieni

Domyślnie

Witam
    Ogladam tak sobie wszystkie Twoje zdjecia i najbardziej do gustu przypadły mi: dwa Bociany (tylko dlaczego kwadratowe), ten lecacy z blenda od dołu, i kilka landszaftów z Rogalinka.

Pozdr
    rafal gawełda

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ptaku
    Witam
    Ogladam tak sobie wszystkie Twoje zdjecia i najbardziej do gustu przypadły mi: dwa Bociany (tylko dlaczego kwadratowe), ten lecacy z blenda od dołu, i kilka landszaftów z Rogalinka.

Pozdr
    rafal gawełda
    Co do tych dwóch kwadratowych to napisałem uczciwie, fotka "na dopingu" - boćki z zoo. Bez przycięcia po prostu byłoby to widać. Znam Twoje zdanie dotyczące kadrowania w postpocesie i generalnie się z nim zgadzam. Zawsze staram się w miarę swoich skromnych umiejętności oceniać zdjecie przed naciśnięciem spustu migawki. Generalnie ma to dla mnie wymiar jak najbardziej praktyczny. Osobiscie nie mam nic przeciwko dobrze zrobionemu postprocessowi, ale taki jest niestety wybitnie pracochłonny. Przy dobrym kadrze po prostu nie traci się aż tyle czasu na takie zabawy.
    No i oczywiscie schody się zaczynają jak z takiego cropa trzeba zrobić odbitkę ...

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Fajne - ale kurcze w #4 coś mi nie pasuje.. Ptak ostry, a pod nim ani jednej ostrej trawki, GO na ziemii równa zero ;-) Kupiłeś tele z tilt/shift?

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

no muflon, to chyba nie jest wielka zagadka. Przecież zdjęcie jest po skosie i trawa jest mocno w tle za ptaszkiem.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Strona 12 z 37 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów