1, 3 i 4 bardzo fajne - materiał na cykl (może dwa 1 pierwsze i dwa następne). Te lody włoskie - to jak wspomnienie lat sprzed '89).
Próbowałeś zrobić z 1 czarno białe - mocno kontrastowe ?
1, 3 i 4 bardzo fajne - materiał na cykl (może dwa 1 pierwsze i dwa następne). Te lody włoskie - to jak wspomnienie lat sprzed '89).
Próbowałeś zrobić z 1 czarno białe - mocno kontrastowe ?
Canon
Zdjęcia ogólnie fajne tylko szkoda, że na 10 i 13 ktoś się wpier.... w kadr![]()
"korpus niezbyt profi w rękach profi daje rezultaty bardziej profi niż korpus profi w rękach amatora, ale już korpus profi w rękach profi daje rezultaty bardziej profi niż korpus niezbyt profi w rękach profi"
Fajne fotki, rzeczywiście szkoda niektórych kadrów.
5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58
Mi tez się zdjęcia podobają. I nie przeszkadza mi owo "wpychanie" się kadr. Rzekłbym bardzo ładnie "narysowane" mimo dość trudnych warunków.
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
Najgorzej nr. 3, pierwszy plan nieciekawy, główny motym poobcinany.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
2 i 4 super![]()
"korpus niezbyt profi w rękach profi daje rezultaty bardziej profi niż korpus profi w rękach amatora, ale już korpus profi w rękach profi daje rezultaty bardziej profi niż korpus niezbyt profi w rękach profi"
Rogalin - moje okolice- ile ujęć by się tam nie robiło zawsze znajdzie się coś ciekawego - to pora dnia, to fajnie zachmurzone niebo, te niesamowite drzewa dają niemal 100% gwarancje dobrych strzałów
A co do "pod pretekstem" to bardzo ładnie Ci się sprawują Twoje stałki na 5d- mają fotki klimacik - iso 3200 na 5d to miodek! Musze wyskoczyc tam z aparatem w koncu pracuję niemal obok
![]()
"Fotografuję, żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać na zdjęciach" – Garry Winogrand
flickr