Czy ktoś już kupował w pixmania.com ?
Proszę o wszelkie opinie o tym sklepie.
Czy ktoś już kupował w pixmania.com ?
Proszę o wszelkie opinie o tym sklepie.
sie ma ja zamawialem kilka razy i bez problemu dochodzi
wysylka z francji tracking system istnieje wiec pokazuje ci dokladnie gdzie paczka twoja jest i kiedy bedzie na miejscu ............
W sumie polacam aha nie wiem jak to wyglada do pl ale do Ira to sobie licza 25 euro za wysylke ale jest w 24 h na miejscu![]()
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
hahahaa sorry ale za canona 430EX chcą 1280 złotych?? to jakieś zarty?? oczy oni są poprostu tacy głupi ze myślą ze znajdzie sie jeszcze głupszy i to tam kupi
Dzygit-Dublin - to nie o tobie![]()
No ale np. Epsona P-2000 mają w dobrej cenie, chyba w lepszej nie znajdę.
Tylko jeśli będziesz chciał zwrócić towar (np. w związku z rękojmią), to będziesz musiał go odesłać do Francji. Weź to pod uwagę, jeśli będziesz liczył opłacalność zakupu.
sie ma
patrzac na pl warunki sa drodzy ok, masz allegro i inne sklepy na okolo
ale patrzac na moja syt aparty sa tansze niz tu w Dublinie
o jakies 150 do 200euro zalezy jaki ..........
ja kupilem 2 , fz5 i fz20 ok 1 tys euro za 2 dostalem na czas wiec polecam
a kolo kupywal jakiegos soniaka w promocj za 200 cos tam i tez w 24h na miejscu.
ale zobaczcie ceny obiektywow to sa naprawde jaja powaga nawet u mnie sa tansze.
Ogolnie jest ok ,wiec polecam
![]()
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Podniosę temat czy ktoś może coś u nich zamawiał "ostatnio" jeśli tak to prosiłbym o jakieś info
pozdrawiam Krzysiek
kupuje w tym sklepie od jakichs 3 lat i jestem b zadowolony. czas oczekiwania max 4 dni (irlandia). czasami mozna znalezc cos w b atrakcyjnej cenie.